tisdag, februari 25, 2014

Florida dag elva - Lovers Key Beach

I dag hade vi tänkt poolhäng - men det var lite mulet. Segade i lägenheten rätt länge och fick även trist info hemifrån. Mormors hjärta bråkade och det var lite kritiskt ett tag. Gick tack och lov bra!

Vi kände att vi inte ville kasta bort sista dagen, och jag hade läst om en fin beach som jag var sugen att se! Så pappa, mamma, Mathilda och jag gav oss iväg. Micke och Melker stannade kvar och badade.

Vi åkte längs med hela Fort Myers Beach tills vi kom fram till Lovers Key Beach. Vi parkerade på första bästa stället och gick in mot beachen. Insåg att vi kommit på fel sida. Vi kom till fiskesidan och den badvänliga sidan låg på andra sidan bukten. Vi valde att gå vägen runt - det var helt rätt beslut! Så sagolikt vackert det var - en riktig paradisstrand!

Flugfiske


Fina Mathilda i paradiset ♥Vi slog oss ned på stranden. Även här fanns inget mer än strand och hav.. Vi fick byta om under handdukar och lägga oss på handdukar direkt på stranden. Denna gång hade vi iaf lite nötter och frukt med oss :)Vi badade lite och njöt av paradiset innan vi åkte tillbaka. Jag och barnen badade resten av eftermiddagen innan det var dags att gå hem och packa ihop inför avresan.

På vägen tillbaka mot bilen gick vi en skogsväg och såg ett gäng ödlor..
det rasslade och prasslade oavbrutet

En liten ekorre såg vi också

Sista poolbadet

Avslutade med UNO-spel

Inga kommentarer: