onsdag, april 27, 2016

Melkers födelsedagMelker fyllde 11 år en torsdag, en vanlig "gå-till-skolan-torsdag" och jobb-torsdag för mamman och pappan. Mathilda hade prao-torsdag :)

Vi hann dock med att fira honom på morgonen innan vi åkte. Det blev lite presenter i form av böcker, necessär, träningströja, spel och en Djurgårds-rygga.

Jag jobbade hemma, och när Melker slutade skolan 14:30 så var jag där och mötte honom. Vi gick ner till stationen och inhandlade först mellanmål i form av smörgås och Pucko, och sen satte vi oss på tåget.


Melker & Micke skulle åka till Tele2 Arena för att se Djurgårdens hemmapremiär, och för att Micke skulle slippa åka fram och tillbaka (då han jobbade på kontoret i Solna denna dag) så tog Melker och jag tåget till Solna. Där gick vi in på Mos i väntan på Micke. Köpte en till present som jag inte hade lyckats hitta innan, ett par DIF fotbollsstrumpor.

Vi hann inte vara på Mos så länge innan Micke kom och hämtade upp Melker för vidare färd mot Tele2. Där åt dom hamburgare och fick sedan se Djurgården vinna stort över Falkenberg, 5-0.

Själv så handlade jag med mig mat hem från Sook som jag och Mathilda åt medan vi kollade på Cirkeln. Micke och Melker var väl inte hemma förrän elva... Tur att det bara var en skoldag kvar den veckan...

På lördagen firade vi Melker med familj & vänner. Grillat och tårta :) Kompiskalas är det slut med nu för tiden, så något sådant blev det inte.Inga kommentarer: