söndag, oktober 15, 2006

Titta mamma, vilken tjockis!

Det var vad jag fick höra av ett annat barn när jag var på simskolan med Mathilda i dag. Det är inte helt lätt att förbli oberörd när man hör de orden... Jag menar, jag vet ju att det är så det är - jag är en tjockis - men att få höra orden uttalas... Det gör ont, så ont!

Det är ett ganska stort steg över huvudtaget för mig, att gå iväg och duscha så här med andra människor. Det är inget jag ser fram emot direkt... Jag kommer se fram emot det ännu mindre framöver...

En annan sak som hände på jobbet häromdagen, var när en arbetskompis berättade om en kompis till honom. Kompisen var jättestor!!! Hans vikt och längd var ungefär som min... Dom andra tyckte det läte jättemycket! Hur bra känns det för en själv? Där sitter jag med ungefär samma mått. Men det är klart, jag har mig själv att skylla - jag är en usel människa!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj,
Var ju tvungen att uppdatera mig lite när Cilla, skrev om din dagbok.
Jag säger precis samma som du, strunta i vad andra säger, jag förstår dock precis din sits, det vet du att jag gör. Det är inte kul att väga för mycket, men det är mycket som ska stämma för att man ska klara av att gå ned i vikt!
Hoppas allt ordnar sig med flytten, vi vill gärna komma på besök när ni kommit i ordning, det är ju evigheter sedan vi sågs.

100 kramar från oss!
Cammis & William

p.s. hälsa den duktiga simmartjejen lite extra d.s.

Anonym sa...

Du är verkligen ingen usel människa! I mitt tycke är du en av de starkaste, bästa, mest älskvärda och underbara människa som finns. Kramar i massvis!

Anonym sa...

Halloj halloj!

Inte är du någon usel människa inte - precis tvärtom! Du finns alltid där med omtänksamma kommentarer till alla i alla lägen. Jag tycker du är en riktigt toppentjej och sen vad folk säger är ett tecken på deras lite lägre intelligens så enkelt är det.

Go Sandra!

Anonym sa...

Nääääääääääää så där får du inte säga/tänka!!
Du är ingen usel människa!
Du är en snäll och go och äslkvärd tjej som nu genast skall sluta tänka i de där banorna!!
KRAM!!!!!!!!!!!!!!