söndag, november 25, 2007

Barnläkaren med Melker

I onsdags gick vi till barnläkaren med Melker för att kolla upp om han har någon form av allergi. Han granskade kurvorna och frågade lite om honom, och klämde på magen.

Han konstaterade att det nog vore bra om de tog ett blodprov på honom för att se om det säger något. Nu var det tyvärr så att labbet precis skulle stängas för dagen, så vi fick med oss EMLA-plåster och remisser och fick komma tillbaka en annnan dag.

Så på torsdagsmorgonen gick vi åter till Vårdcentralen, och satte oss då i kön till labbet. Jag var lite nervös för hur det skulle gå... Är inte så förtjust i blodprov själv, så att då ta på Melker kändes inget kul alls..

Melker var superduktig! Sa knappt något alls när sköterskan stack in nålen och började fylla blodrören. Efter andra röret blev han lessen, och då stannade blodflödet... Så hon blev tvungen att sticka honom även i andra armen. Han räckte snällt fram armen, men sen när hon stack honom blev han lessen. Stackars liten!

Efteråt fick han ta två saker, det blev en ballong och en tapperhetsmedalj. Han var lessen en liten stund till, men hämtade sig snabbt. Nu får vi svar om ungefär två veckor.. Så det är bara att vänta och se....

Inga kommentarer: