söndag, november 25, 2007

Sjungit med Andreas Johnsson!

I torsdags var det då dax för Uppsala-kören (Kör för alla) att få besök av Andreas Johnsson. Under den gångna terminen har vi övat in hans låt; "A little bit of love" och nu så här i slutet av terminen hade Caroline bjudit in honom för att lyssna på oss. Spännande!

Vi var lite oroliga för att det skulle bli trångt i aulan, så vi åkte hemifrån i god tid. Vi blev rätt förvånade när det visade sig att det bara var en till som hade kommit före oss... Vi fick sitta och vänta en stund innan det var dax att gå in och sätta oss. Vi tog platser på andra bänkraden.

Vi började körpasset som vanligt med att sjunga upp, och sen sjöng vi igenom låten och det lät lite svajjigt på sina ställen... Körde sen igenom de låtar vi ska framföra på Centralen nästa fredag och till sist kom Andreas in på scenen med sin lilla dotter i famnen, och flickvännen kom efter och filmade oss.

Andreas satt på scenen medan vi sjöng för honom. Alla tog i för kung och fosterland och det lät riktigt bra. Andreas såg väldigt rörd ut...

Sen sjöng vi låten tillsammans, Andreas sjöng verserna och vi var med i refrängerna. Hur kul som helst!

Avslutningsvis satte sig Andreas på scenkanten, så fick de som ville komma och fota och ta autografer. Det blev en kul och minnesvärd upplevelse!

Det är verkligen hur kul som helst med den här underbara kören, jag är så glad att vi tog steget och gick med i den :)




Andreas Johnsson


Vår underbart coola och härlig sångfröken Caroline af Ugglas



Bild lånad av mamma

Inga kommentarer: