måndag, mars 24, 2008

Annandag påsk

Jag satt uppe rätt sent i natt.. Hade redan innan blivit lovad att få sovmorgon i morse, så därför passade jag på att sitta uppe. Jobbade och pulade lite... Kom i säng halv två...

Vet inte riktigt när Melker vaknade i morse, men runt sju tyckte han att det var dags för mamma att gå upp.. Micke lyckades lirka ner honom en stund, men efter åtta tyckte han verkligen att det var dags för mamma att gå upp.. Fast jag fick honom att ligga och gosa en stund i sängen i stället. Ville verkligen inte lämna den sköna varma sängen...

Vi har verkligen en gosig liten son! Han älskar att ligga och kramas, pussas och mysas. Han är dessutom generös med att berätta att han älskar mamma, pappa och Mathilda. Gullegubben!
Härom morgonen låg Mathilda & Melker i vår säng och kramades medans jag duschade. Så himla söta...

Måste förresten berätta om Mathildas största intresse nu.. Hon sitter och kollar på alla Melodifestivalsbidragen om och om igen, och kan de flesta låtarna utantill nu.. Hon älskar dom alla tror jag... men största favvisen är BWO's låt.

Hur som helst, strax innan nio gick jag till slut upp till ett dukat frukostbord. Härligt!
Planen för dagen var att göra så lite som möjligt... jag behövde givetvis jobba en del, men i övrigt hade vi inte så stora planer.

Mathilda ville leka med nån kompis, och som på beställning ringde en gammal dagiskompis och frågade om hon ville komma. Lite skoj då hon bara lekt med denna kompis en gång tidigare utanför dagis, och det var förra sommaren.. Nu träffas dom ju iofs då och då om hon är med vid hämtning eller lämning av Melker på dagis.

Jag och Melker körde över henne dit strax efter elva, och sen åkte vi och handlade lite. När vi kom hem satte jag mig och jobbade och Micke satte sig i soffan med Melker för att få honom att somna.

Melker är på väg att sluta sova middag nu, har inte sovit middag alls under påsken, men i dag var det läge för middagssömn igen. Idag sov han väl ungefär två timmar.

Vid halv fyra åkte jag och hämta hem Mathilda. Dom hade haft skoj tillsammans tjejerna. Kul!

På eftermiddagen lallade vi bara runt härhemma. Skönt!

I morrn börjar vardagen igen.. har en tung vecka framför mig. Mycket jobb. Blä!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att få läsa om dina barn :)

TRevlig helg!