söndag, mars 23, 2008

Veckan som gått...

Vad har vi då hittat på denna vecka?!

I måndags var jag och Mathilda hemma. Vi var iväg till Vårdcentralen två gånger för att kolla upp så att det inte vara någon urinvägsinfektion hon fått. Först åkte vi dit på öppna mottagningen.. fick en ny tid en timme senare. Suck! Det slår aldrig fel... Ringer man för att boka en tid så blir man alltid hänvisad till öppna mottagningen, så denna gång åkte jag direkt dit. Men det skulle jag ju inte ha gjort...
Nåja, det var ingen UVI i alla fall. Skönt!

I tisdags var mamma/mormor (som är gräsänka denna vecka) här en stund.

I onsdags var det dans som vanligt. Efter dansen var vi så vild and crazy att vi åkte in till Junibacken. Hade fått en inbjudan till smygtitt av deras nya Pippi-föreställning och lite andra jippon. Kom dit vid kvart i sex och då var det först skattjakt på Sagotorget och så lekte barnen en stund där. Melker ville åka sagotåg, så Micke åkte med honom medan jag och Mathilda gick upp till Villa Villekulla. Gick sen och åt mat, pannkaksbuffé. I restaurangen kunde barnen även rita med Pippi och en sjörövare, så där satt Mathilda och ritade. Skoj!
Tittade sen på Pippi-föreställningen, lekte lite till och köpte lite böcker innan vi åkte hemåt. Hade tänkt att Melker skulle somna i bilen - men så blev det ju inte... Blev en sen kväll!

I torsdags var jag och Marianne så där crazy igen... Efter jobbet åkte vi en sån där liten nätt tripp ner till Nyköping för att se kent...


Att åka ner till Nyköping tog drygt två timmar... Det var segt som sjutton innan vi kom ut på E4:an... Var framme i Nyköping halv sju. Åt pizza på nåt sunkigt pizzaställe... Inte alls gott.

Åkte till arenan där dom skulle spela runt halv åtta. Kul att se ytterligare en liten idrottshall.. Vi träffade på Mariannes systrar och några andra Kent-vänner innan konserten. Familjen gick på vid åtta, och den här gången var det tack och lov bättre än i Västerås... Eller så var det så att man var mer beredd den här gången på hur sjukt dåligt det skulle vara :) Kent däremot var snäppet bättre än senast... Härligt!

Det här var sista konserten för vår del den här turnén, men det känns inte så tungt iom att vi har två sommarkonserter inbokade :)

Resan hem gick bra, men jag var stentrött... Kom hem vid halv ett och gick direkt och la mig. Hade lite svårt att komma till ro och somna. Tungt att gå upp vid sex på fredagsmorgonen...

Fredagen blev seg! Var grymt trött på kvällen...

På lördagen hade vi Åsa, Thomas & Thindra och Veronica, Jocke, Lucas & Thyra hos oss. Vi åt middag och kollade på Mello. Trevligt! Åsa & co sov kvar, så med dom kunde vi fortsätta lajja på söndagen. Kul!

Inga kommentarer: