söndag, mars 30, 2008

Kärleksfull son

Micke har tidigare i veckan berättat att han vid dagishämtningen av Melker fått höra att han öser kärleksord över sina fröknar....

Fröknar som kommer senare än Melker gör blir kärleksfullt välkomnande, ofta med "Jag har längtat efter dig XX"

Han har bjudit hem dom på kaffe och bullar allihopa :)

I dag var Mathilda på kalas tillsammans med en av dagisfröknarnas son och hon berättade för mig om hur go Melker är mot henne.. Berättar att han tycker om henne, tycker att hon är fin och så... Gullungen!

I går bestämde vi oss för att skippa gympan på lördagsmorgonen och Mathilda sa vid upprepade tillfällen; "I morrn är vi lediga, då får vi sova hur länge som helst". Varför i hela fridens namn vaknar hon då 05:58 i morse??? (Jag vet att mamma säger att det är en hämnd, för att jag var ännu värre när jag var liten... men ändå!)

I förmiddags var jag och barnen uppe på Eurostop och handlade lite. Det var svettigt... barnen hade ingen lust att samarbeta med mig alls. Plus att mitt kort inte funkar, så jag kunde inte få tag i en Self Scanning dosa...

När vi klarat av handlingen på Maxi fick jag stå i kö för att lämna tillbaka kundvagnspoletten, och då var Melker helt speedad. Träffade en dagiskompis som han stimmade runt med..
Innan vi åkte hem så gick vi ner i centrumet för att träffa Byggare Bob. Skoj! Träffade flera kompisar där, så det tog tid att slita sig... Träffade även mamma & pappa och då lyckades vi hänga på dem bort mot garaget så att vi kom i väg.

På eftermiddagen var Mathilda på kalas, och jag har jobbat, jobbat, jobbat. Fy fan vad less jag är nu!

Inga kommentarer: