tisdag, juli 22, 2008

Tisdag

I morse ringde Emma och ville leka. Så efter att ha avslutat frukost och klätt på oss så åkte vi över med Mathilda till henne. Micke, Melker och jag åkte vidare upp till Maxi och handlade inför lördagens partaj. Skönt att ha det gjort!

Hem igen, fixade lite lunch till Melker och sen satte jag igång med att baka. Hade läst ett recept på Rabarbergifflar som jag var så sugen på att testa. Jag, Melker och en irriterande geting tillsammans i köket var ingen bra kombo. Det höll på att sluta i skrik och panik.. men det blev ganska bra till sist ändå - även om det bara blev ett par gifflar och sen blev det bullar av resten. Nåja, det blev ju gott ändå...

På eftermiddagen tog jag och Melker en promenad till dagis för att vattna och kolla läget. Melker hade med sig dockvagnen och sin docka "Tiger". Det gick bra att gå hela vägen till dagis, men på väg hem orkade Melker inte gå... Så det blev till att kånka på vagn och Melker.. Micke var snäll och kom och mötte med vagnen.

Micke stack upp till Maxi för att träffa sin nya chef en stund, och då åkte jag och Melker iväg för att hämta Mathilda. Där blev vi inbjudna att bada i deras swimmingpool... Ohyggligt lyxigt! Melker var helt galen och kastade sig hejvilt i poolen...

Vi var väl där i en timme ungefär, sen åkte vi hemåt. På vägen hem stannade vi till hos mormor & morfar med några bullar. Men det blev inget bra besök... Morfar var sur och arg, och det kändes bara jättejobbigt att komma dit med trötta barn då. Vi var inte där i många minuter. Det var kanske en dum idé att åka dit spontant på kvällen sådär..

Nu i kväll har jag tagit hand om tvätt och oljat in trallen en gång till. Nu är det bums i säng som gäller!

3 kommentarer:

Sabina sa...

Fullfart hela dagen men det låter ändå som om ni har haft det trevligt=) Ja förutom det på slutet förstås, det är ju aldrig kul om någon e surig å så..
Hoppas fekken bli kanon och jag håller mina tummar för vädret då jag vet att ni ska vara ute.
Kraaaaaaaam

Sandra sa...

Jodå, det var en bra dag!
Nä, det var lite jobbigt att se morfar sån... Har inte gjort det innan..

Han fick ju en stroke för tre år sedan och kan inte prata sen dess och har därmed svårt att göra sig förstådd. Inte heller vet vi hur mycket han förstår... Jobbigt!

Ibland blir han sur och arg, och man vet inte varför. Men som sagt jag har inte träffat honom så innan, så nu kändes det bara så jobbigt och sorgligt!

*kram*

Anonym sa...

Ha en riktigt trevlig fest i helgen nu & gratta Micke i förskott blir det va!? Vi ses & hörs. Kramiz