lördag, april 04, 2009

Fyraårskalas och härligt vårväder och grillpremiär

I morse var det en sprallig Melker som vaknade. Kalasdagen var här.. äntligen! Han hade lite svårt att förstå att det inte var idag han fyllde år, han blev bara arg på oss när vi försökte förklara för honom att det var kalas i dag, men den riktiga födelsedagen är på tisdag.

Dagen började med lite handling för mig, och sen hem och för att äta frukost. Efter frukosten åkte Micke och Melker på simning. Jag och Mathilda stannade hemma och fixade med godispåsar, tårtan och påbörjade städningen.

Strax innan elva kom Micke & Melker hem, och vi fortsatte städandet och förberedelserna inför kalaset. När vi var klara gick vi ut på baksidan och spelade fotboll. Skoj!

Strax innan ett kom första kalasgästen, och strax därefter kom de andra. Det var fyra jämnåriga dagiskompisar och en storesyster som sällskap till Mathilda. Det blev lek, fika och en del utelek innan det var dags för den avslutande fiskedammen. Allt gick väldigt bra och Melker var nöjd efteråt!

Alva stannade kvar här och lekte hela eftermiddagen och kvällen. Det var som sagt vår, och vi var ute fram till klockan sex. Härligt!

Vi bjöd ner mamma & pappa på grillpremiär. Mycket mumsigt..
Avslutade dagen med en promenad då vi gick hem med Alva.

I morgon blir det röjardagen...

Inga kommentarer: