lördag, april 11, 2009

Kalasdax igen

Efter frukost fick jag den geniala idéen att låta barnen måla med fingerfärg. Får den idén då och då, och lär mig aldrig hur jobbigt det är... Men vad sjutton, dom tycker det är kul så det är bara att bita ihop och ta hand om skiten efteråt. Fast nu lät jag iofs Micke ta hand om det, och så gick jag upp och badade barnen. I badkaret får man ju chans att kladda lite till...
Typ så här;
När barnen badat kom Emma hit och lekte och jag och Micke städade. Jag körde en storstädning av badrummet vilket var mycket välbehövligt... Jag drog fram badkaret för första gången sen vi flyttade in här... Det såg vidrigt ut under. Huva.. Men nu kan vi njuta av att det är rent och fräscht och luktar gott!

Strax efter två kom Veronica och barnen hit, och strax innan tre kom Mickes föräldrar hit. En kort stund efteråt kom även mamma, pappa, mormor, Eva & Thordan, Sandra, Nicklas & Max. I samma veva åkte Emma hem.

Melker öppnade sina paket. Han fick en massa fina grejer; piratkläder, böcker, Playmobil-saker, Ben 10-gubbe en hulkgubbe, polisgrejer och så pengar. Tror jag fick med allt nu...

Han var nöjd och glad över sina presenter. Piratkläderna åkte på direkt och sen var han pirat resten av kalaset. Sötisen!


Brorsan sitter och pratar med Esther


Den fina piratenPappa skulle försöka få till en gruppbild på barnbarnen. Vet inte om det gick så bra?!

Efter ett par timmarna åkte gästerna hemåt. Thyra stannade kvar här medan Veronica och de andra åkte hem. Meningen var att jag skulle köra hem henne lite senare, men hon ville sova kvar så så fick det bli. Vi åkte över och hämtade lite packning bara, och sen åter hem hit.

Nu ligger tjejerna och sussar sött intill varandra. Det får mig att tänka på denna bild;Thyra är några veckor gammal och Mathilda är drygt ett halvår. Hon ser verkligen ut som en jättebebis i jämförelse.. Det är häftigt att veta att dom känt varandra hela deras liv!

By the way, Cypern-resan är bokad nu :)

3 kommentarer:

Monkan sa...

Hehe, vad lik Esther hon är redan där... El ja tvärtom blir det ju.
Kul att resan är bokad, nåt att se fram emot är aldrig fel.
Ha en fortsätt härlig helg i det underbara vädret!
Kram

Vera sa...

Tack för ett trevligt kalas och för vårpromenaden på påskaftonen. Ja, det är verkligen roligt att tjejerna är så fina vänner fortfarande. Tänk så små de var och hur stora de nu hunnit bli, sover över och allt...

Många kramar till er!

Eva Mankler sa...

Du menar att det blir Cypern igen??? ;) I september "som vanligt" eller? Härligt för er!!!

Vi har idag 2 månader kvar tills vi åker - längtar sååå!

kram Eva