lördag, juli 04, 2009

Semester

Nu har 3/4-delar av familjen Åström semester!

Mathilda har varit sin sista vecka i Rävsta. Även denna vecka har varit toppen med kalasväder, förutom i dag då det kom ett rejält regn- och åskväder. Typiskt då Mathilda äntligen skulle få paddla i dag. Tur nog så försvann ovädret snabbt, och hon fick paddla så hon var nöjd och glad när hon kom hem. Nu väntar fem veckor ledigt!

Melker har haft nedvarvning på dagis denna vecka. Det var bara varit ett par få barn där nu så här sista veckan innan stängning. Nu väntar fem veckor ledigt även för honom!

Micke jobbade sin sista dag i dag. För honom väntar en veckas semester, och sen en veckas jobb innan det är dags för två veckors semester igen.

Återstår gör då jag.. jag får jobba en vecka till.. Men det blir nog en rätt lugn vecka. Kanske jobbar jag bara halva.. vi får se hur det blir!

Nu måste jag gå och lägga mig.. om ett par timmar ska jag upp igen.. Mamma och pappa kommer och tar barnen, och så åker Micke och jag till Stallarholmen på 40-årsfest.

Avslutar med ett par bilder;


Jordgubbstjuven Melker


En söt nyckelpiga i rabatten


Lavendeln börjar blomma..


... rosorna likaså


Vildvuxet var det ja...

3 kommentarer:

Sabina sa...

Men så fina bilder=)
Shaiiiiiiiijt 5 veckors semester, man blir ju avis, jag har 3 å M har 3 och då har vi bara 1 tillsammans, men vad gör man inte för kidzen?
Kraaaaaaaaaaaaaam

STEFAN sa...

Det var en fin fångst i jordgubbsnätet,
kan inte skydda mot allt!

JoVi sa...

Fina bilder! Vad stor Melker ser ut att ha blivit! Våra små 05-bäbisar...:)