söndag, februari 28, 2010

Kent - Annexet - dag numero två

Jag jobbade hemma denna dag. Eller jobbade var kanske en överdrift att säga... Jag försökte jobba, men systemet var så segt så jag fick inte mycket gjort. Mest väntetider att få saker och ting att gå igenom.

Jag var rätt hostig, så det var av hänsyn till mina arbetskamrater som jag var hemma..

Mamma och pappa hämtade ändå barnen som planerat. Rätt msyigt att dom kom hem, och vi hann mysa lite innan det var dags för oss att åka in.

Vi stack väl vid halv fem ungefär. Strax efter sex var vi framme vid Globen. Det var riktigt sura köer.. Blä!

Vi mötte upp Marianne och Ia och gick in på Globen. Gick och åt på restaurangen som hör ihop med SkyWiew. Vi åt biff med pommes. Gott! Men servitören vi hade var ytterst störande.. Övertrevlig och jobbig.. Tänk Ove i Solsidan..

Sebastian anslöt en stund senare, och sen kom även Mariannes systrar och en systerson.

Precis som vanligt så lämnade vi killarna i baren, och stegade fram. I dag var det stakethäng som gällde...  Konserten var sjukt bra! Bättre än gårdagen och ännu bättre låtval.. Jag är så glad över att få höra Socker. Love it!
Just det.. biljetterna till Kents sommarspelningar släpptes denna härliga fredag. Så nu är även en sommarspelning inbokad. Lovely!

1 kommentar:

Camillas dagar sa...

Oh, vad nära ni stod! Allt blir ju så mycket bättre då man står längst fram! Nu är inte maken den ihärdigaste sorten och vi kom sent och missade förbandet (planerat) , så vi stod långt bak på ståplats. Har också bokat sommaren och ett par nätter i Stockholm samtidigt. Mys!
Kram på dig! Snygga bilder på vår gud. ;)