torsdag, februari 25, 2010

Stress...

Nu känner jag mig lätt stressad igen...

Har konstaterat att vår första lediga helg är sista helgen i mars...
I helgen är det Kent på fredagen, mormor & morfar är barnvakt. Kompiskalas för Mathilda på lördag eftermiddag och släktkalas på söndag. Micke jobbar på lördagen och även jag skulle behöva jobba en stund.

Helgen därpå åker jag i väg på Magdalena Graaf's schalgerweekend. Härligt!
Helgen efter ska vi på Mellofestivalen i Globen, och helgen därpå ska Micke och jag gå på spökvandring i Sthlm.

Helgen därefter, alltså sista helgen i mars, den ska jag nog kryssa i kalendern. Inget får bokas in där...

Helgen därpå är det påsk och så fyller Melker år. Phu...

Jag vet, det är samma visa varje år, vi har megamycket i februari, mars och början av april. Så det är bara att gilla läget.

Och även om det är en massa kul saker så blir jag stressad.

Sen är jag även stressad över jobbet och över dagissyrelsen och alla extramöten vi haft där sista tiden.

Vi behöver få in ett extramöte nu innan nästa möte, som vi har 9:e mars på min födelsedag. Och jag vet inte hur vi ska lösa det..

Andas, andas, andas...

Jag blir även stressad över att jag har en massa obesvarade mail som jag borde svara på, kommentarer som ska besvaras osv.. Man jag hinner inte.. Så är det!

Som grädde på moset var jag i går kväll då så stressad att jag lyckas backa på förskolechefens bil. Se bild nedan.. Jävla skit!

Nåja.. i kväll är det i alla fall Kent's turnepremiär och jag är på plats!

Tänk kärlek ♥
Tänk lugn...
Tänk INTE stress... Jag fixar det här.. Okej?!

6 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Klart du fixar detta! Det är ju som sagt roliga saker och se det så nu. Det låter som att du är lite som jag.. blir stressad om det står för många saker i almanackan. MEN det är som det är och om du hoppar över något av alla möten så överlever dom nog ändå. Eller hur!? För vi är inte oumbärliga och måste inte vara med på ALLT. Stanna och andas och se till att kryssa gammalt och njut att det är över, att du klarade det. Så att du ser att du klarat det du satt upp och därmed inte behöver oroa dig inför kommande.
Ojoj, vad långt min kommentar blev ;)
Men jag hoppas du förstår min poäng och du.. glöm inte att man också kan be om hjälp och mera hjälp när det kör ihop sig! KRAM från en som INTE vill ha svar utan är nöjd ändå, så stryk det nu från din "lista" ;-)

Sabina sa...

Gumman!!

Jag känner så igen mig, det är ett hemskt liv vi lever och vi borde båda sakta ner det en aning, ÄVEN om det är roliga saker du gör så innebär det tid hemmifrån, tid från barnen, fixa barnvakt, packa väskor osv osv, ALLT är stressigt.

Jag känner själv att jag blir stressad av att läsa detta Sandra och jag bara känner av hela mitt hjärta, SNÄLLA DU ta det lugnt...


Du vet vad vi har pratat om å när jag blir så här stressad som du antagligen är här så får jag tryck över bröstet, å det är så himla jobbigt där vill du ju inte hamna.

Hur som helst, rensa bort alla måsten å spar bara det du känner att du vill göra som är kul å inte stress.

Förstår att det är svårt, jag e ju likadan.

Kramkramkram

Stefan sa...

Är det sista mötet i styrelsen 9 mars?
kram

Marianne sa...

Usch, det ser inte bra ut lilla gumman. Jag kanske är tjatig men du måste ta det lite lugnare. Det är INGEN som tackar dig om du går in i väggen. Som jag sa i telefon idag så kan vi självklart hämta barnen när det kör ihop sig. Njut nu av Kent så ses vi i morgon.
Puss på dig

Vera sa...

Håller med det alla skriver så bra. Måste ta hand om dig och lyssna på kroppen innan det är försent. Kram på dig!

Josefina sa...

Ja okej, ganska mycket inplanerat var det. ;) Fokusera på det som känns mest roligt och positivt. En dag i taget, en händelse i taget. När man raddar upp allt sådär blir det lätt jättestort. Kram!