tisdag, maj 25, 2010

Köravslut, shopping och konsert

I torsdags hade vi sista körövningen för terminen. Det var även genrepet inför söndagens konsert.. Vi var jätteduktiga :) Caroline & Heinz fick en tomatplanta av oss som tack för den här terminen. Hon blev jätteglad för den :)

Efter kören så gick vi till en italiensk restaurang som ligger i närheten av Universitetsaulan, som vi pratat länge om att vi ska gå till. Nu blev det av! Il Forno Italiano heter den. Vi åt samma sak allihopa, Fettuccine med oxfilé, knaprig bacon och parmesan. Helt suveränt gott!

På väg tillbaka till bilen så skulle vi ta några cacher. Dom två första var helt omöjliga att ens försöka med, det var alldeles för mycket folk i närheten.. Men den tredje fick vi leta efter ostört.. Det var mamma som hittade gömman till slut!

Till Uppsala måste vi återvända i sommar för att cacha :)

I fredags hade vi fönsterputsare här. Suveränt skönt!
Det var ett bra beslut... En timme tog det för dem att få våra fönster tip-top. För mig hade det väl tagit en helg... och då hade jag säkert ändå inte blivit nöjd...

I lördags jobbade Micke, och jag och barnen åkte till Stinsen och shoppade med mamma & pappa. Det var avslutningskläder som stod på shoppinglistan och det hittade vi - och lite till :)

På kvällen gick vi hem till mamma & pappa för att äta middag. Grillade en massa smaskens. Mums!

Emma, Melker & Mathilda sitter vid dammen och "fiskar".
Dom tog varsitt fiskespö och band fast fiskmat på dem som fiskarna sen åt av...


Mathilda hade Emma som sov över på lördagskvällen, och det gick verkligen över förväntan. Dom låg och kollade på film och när jag skulle gå upp och kolla till dem så sov dom båda två..

Söndag var konsertdagen!
Jag var lite nervös och pirrig innan vi åkte hemifrån... Mamma och pappa hämtade upp mig vid tio. Micke och barnen åkte in något senare.

Vi träffades i Berwaldhallen klockan elva. Vi intog våra platser, och tack och lov slapp vi slåss om dom som förra året... Vi sjöng upp och sen repade vi våra låtar som vi skulle sjunga med Uno Svenningsson. Det satt klockrent! Uno blev så rörd så att han tappade texten...

12:00 körde konserten i gång, och då var släkt och vänner samlade. Det var i stort sett fullsatt! Konserten gick klockrent.. Vi var så himla bra :) Det var kul, kul, kul!
Efter konserten åkte vi till Vasmuséet en sväng. Åt lunch och gick och kikade en stund.. 
Innan vi skulle åka hem sen så skulle vi bara ta en cache... Det hade regnat, det var blött och lerigt... Jag halkade i leran, Melker halkade i leran och Micke halkade i leran..  men vi tog cachen... Det var väl det viktiga :)

På kvällen var vi trötta hela bunten!

Inga kommentarer: