lördag, augusti 07, 2010

Falkenberg och Varberg

Dagen efter Liseberg var vi trötta och sega. Tog det därför lite lugnt på morgonen.

Spelade lite Svarte Petter

Gjorde sedan en liten utflykt till Falkenberg. Där gick först av allt till Stålboms som Hanna tipsat oss om. Vi slog till både på varsin lunchmacka - och fika.. Satt ute i deras mysiga trådgård och åt..


Här äts det sockerbulle... och tävlas om att inte slicka sig runt munnen...

Mathilda klarade det inte särskilt länge...

Melker vann...

Sen tänkte vi att vi skulle gå ut till badet.. men jag hade visst missbedömt avståndet.. Det gick ju inte att gå dit.. Micke och barnen stannade vid lekplatsen vid Vallarna och jag gick tillbaka och hämtade bilen.

Vid Vallarna fanns även Elsas barncache så den tog vi såklart innan vi hoppade in i bilen och åkte till Skrea strand.. Fast beslutna om att bada i havet..

Väl på plats ångrade vi oss fort.. Det luktade pyton och var en massa "skräp" i vattnet.. Inte en chans att jag badade där.. Det blev i stället varsin glass på glasscafét..

Luktade pyton som sagt...

På hemvägen stannade vi till i Varberg, vid Apelviken. Där var det väldigt mycket finare än i Falkenberg. Dessutom var det flera som höll på att fiska krabbor där så det gick vi och kollade in.. Tyvärr hade vi inga fiskegrejer själva, det hade annars varit jättekul!

Mathilda & Micke


fter en stund fortsatte vi till Varbergs fästning. Det var en maffig historia! Tyvärr var vi där för sent, så museumet var inte öppet.. Vi får återvända en annan gång även dit...Sen åkte vi hem till Frillesås igen!

Inga kommentarer: