fredag, oktober 08, 2010

Cypern dag 4 - 23 september

Morgonen såg ut ungefär som gårdagen. Sov till strax innan nio, barnen gick och handlade frukostbröd och sen år vi frukost på altanen.

Var nere vid poolen lite tidigare idag så att barnen skulle hinna bada innan aktiviteten.

Dagens aktivitet var Mini-Indianer och idag ville även Melker vara med. Micke och jag fick därmed två lugna timmar med läsning i solstolarna...

Barnen tyckte det var jättekul och Melker, som först var så anti, ville att det skulle vara fler aktiviteter på eftermiddan..

Eftermiddagen blev lugn, efter lunch på La Tasca och ett snabbt dopp i poolen så gick vi hem till rummet och vilade och läste. Slumrade visst till lite oxå..

På kvällen var det SingStar evening som Mathilda ville vara med på, men det kom inga fler barn tyvärr.. Det är färre barn än vanligt här i år.

I stället gick vi till poolen och tog ett sent kvällsdop och sen köpte vi med oss pizzor hem från La Tasca.

Fina barn kvällsbadar ♥

Kattungarna var framme så fort pizzan var tagen ur sin kartong

Avslutade kvällen med en promenad bort till Fritidsresors hotell för att kolla in det. Vi konstaterade att Sunwing kändes mysigare :)

Dagens väder: 33 grader, något molnigt. 27 grader på kvällen.

2 kommentarer:

Sabina sa...

Shit vilken värme varje dag, skönt ju. KOmmer ihåg att jag kände mig lite besviken på det på Mallis, för det var inte alls så där tokvarmt som man vill när man åker utomlands.
Söta små kissar. Å gott med pizza.
Mumsar på en billys nu;)
Kraaaaaaaaaaaaaam

Sandra sa...

Ja, det var verkligen varmt!
Det här var nog vår varmaste semester faktiskt...

Kram!