söndag, augusti 14, 2011

Kräftskiva och höstplanering

I helgen har vi varit på en mycket trevlig kräftskiva tillsammans med våra vänner. Vi var hemma hos Åsa & Thomas i Nävekvarn och där var även Marianne, Sebastian & Tiger och Tobias, Cattis & Samuel. Jag blir lika glad varje gång vi ses över att barnen trivs så bra ihop och att vi har så trevligt ihop allihopa! Det är roligt att hela kompisgänget faktiskt håller ihop också..

Nu kör vi..

... kräftor i stora lass

Det var iPhone's, iPad's och DS som gällde för grabbarna...

Vi åt gott och hade trevligt och kunde faktiskt sitta ute hela kvällen. Skönt!
Jag hade läst om ett vitt vin som passade bra till kräftor, och jag som inte gillar vitt vin hade bestämt mig för att ge det en chans så Micke köpte hem det vinet som vi tog med oss ner. Och minsann - jag gillade det!

Mathilda ville gå och lägga sig strax efter tolv, och eftersom att vi sov ute i stugen, så ville hon ju inte lägga sig själv. Så jag la mig med henne. En stund senare kom även Micke & Melker.

I morse vaknade vi sist av alla.. Även om vi bara sov till nio. Det blev en härlig frukost tillsammans och sen även lunch. Trevligt helt enkelt!

Frukostgänget

Vi åkte hemåt vid två.. det var köigt och jävligt så vi tog en annan väg.. En rejäl omväg - men vi slapp stå stilla i köer alla fall...

Nu sover barnen.. äntligen..
I dag var det Micke som fick äran att natta. Jag konstaterade för ett par dagar sen att jag förstår att så många par skiljer sig när barnen är små... Jag är glad över att vi håller ihop efter tio år med konstant nattningskaos..

Nyss konstaterade jag också att vi kan räkna med att gå en jäklig jobbig höst till mötes..
* Melker som precis börjat på fritids/sexårs och säkert kommer att vara helt slut på eftermiddagarna.. (Han var orolig och pirrig i kväll vid nattningen..)
* Mathilda som är inne i en mega-orolig fas..
.. och så lite köksrenovering på det..
Det blir nog bra!

3 kommentarer:

Josefina sa...

Åh vad härligt med massa folk och massa barn och sitta ute i sommarkvällen. Kräftor åt jag också häromsistens hos min bror - fast inte lika många som ni. KRAM!!

Sabina sa...

Sååå gott å sååå mysigt med kräftskiva;) Ser super mysigt ut på bilderna.

Jag håller med helt, känner mig oxå glad över att fortfarande vara gift faktiskt, även om det har funnits sina nedgångar.

Men bara här om dagen tänkte jag att shit så börjar vi om med det här med småbarn, vab och dagis, vad har vi gjort lixom;)

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Mon sa...

Vad härligt & skoj & framförallt gott med kräftor!!!!!
Mmmm kan bli en jobbig höst som du säer men du får tänka positivt & att ni kommer få ett nytt superfint kök oxå... :)
Kram!