måndag, juli 09, 2012

Gotland dag 1

Klockan satte igång halv sju på söndagsmorgonen och tjugo över åtta rullade vi hemifrån.

Gick betydligt snabbare att åka till Nynäshamn än när jag åkte den sträckan senast. Så runt halv tio var vi framme vid färjeläget. Det blev till att vänta en timme innan vi fick köra ombord... Hade med oss kaffe & macka att picknicka på.. Närapå Skara Stadshotell-varning och vissa vägrade kliva ur bilen..

Ombord på båten träffade vi vårt resesällskap. Vi tyckte att det kändes som en god ide att sitta ute.. Vi gick och inhandlade lite fika och när vi väl satt oss ner så drog båten på - och då var det allt annat än skönt... så det blev till att gå in igen..
Båtresan tog drygt tre timmar, och vi insåg att det hade varit smart att ha med sig nåt lunchaktigt och nåt mer att sysselsätta oss med. Melker köpte en macka som visade sig vara riktigt äcklig..

Runt halv tre var vi framme och åkte då direkt till huset i Väskinde. Vi installerade oss och tog en snabb fika. Sen åkte tjejerna till Maxi och handlade. Det var vi INTE ensamma om... Jäklar vilket kaos!

Väl tillbaka så satte vi igång med middagen... Den blev inte alls så tidig som vi tänkt från början.. Klockan var närmare halv åtta innan vi fick i oss mat. Alla var rätt möra och trötta.. Mathilda var riktigt hängig och somnade direkt efter middagen.. Kändes lite oroväckande..

Tack och lov så vaknade hon pigg och glad i morse igen. Phew!

3 kommentarer:

Josefina sa...

Men hallå vad kul med Gotlandsresa! :)) Ska bli roligt att få läsa! Förstår att ni var trötta efter resan ... just resdagen är rätt tuff. Kram.

Sabina sa...

Najs med Gotland!! Länge sen vi var där nu.

Kraaaaaaaaam

Sandra sa...

Ja fy.. resedagar är sällan kul.. det tar mer på krafterna än man tror...

Kram!