onsdag, juli 11, 2012

Gotland dag 2 - Kneippbyn

Idag stod Kneippbyn på schemat. Vi stressade inte och kom väl iväg runt elvatiden.

Vi gick nästan direkt in i vattendelen. Blev lite besvikna över att det var dåligt med mellanting.. Antingen stora vattenrutschbanor eller bebisssker. Ingen vanlig pool av nåt slag. Våra barn gillar inte vattenrutschbanorns något speciellt.. Mathilda åkte till slut en som hon tyckte var ok och Melker badade lite vid ett av skeppen.

Vi blev inte långvariga.. Gick över i sommarlandsdelen. Började med lunch och sen gick vi runt.. Jag blev lite besviken.. Det var mindre än väntat och attraktionerna var inte speciellt roliga. Kanske passar mindre barn bättre.. Mathilda var inte jätteroad..

Det roligaste var att åka båt. Det fanns roddbåtar, kanoter och trampbåtar. Micke lyckades halka när han klev yr sin trampbåt.. Plums i plurret - och sen dess funkar inte hans iPhone..

Vi åkte från Kneippbyn strax efter fyra. Har biljetter till en dag till.. Får se om vi använder dem..

På kvällen åkte jag och Mathilda till Brissund och kände på vattnet.. Det var kallt och geggigt i vattnet, så något bad blev det inte..

3 kommentarer:

Sabina sa...

Hmmm låter så där dåra:((((

Illa med ajfånen!!

Kraaaaaaam

Mon sa...

Nä men då... Vi som inte hade tillräckligt med tid i Kneippbyn när vi var där. Fast våra barn är ju såklart mycket midre!!!
Hoppas det blir bättre!

Kram!

Sandra sa...

Mmm.. tror att Kneippbyn passar små barn mycket bättre!

Det hade jag inte koll på innan...

Kram!