söndag, november 27, 2005

Lördag & söndag

Helgen fortsatte i lika intensivt tempo som de senaste dagarna...
På lördagmorgonen var det dax för simning för Mathilda. Micke fick ta det även denna vecka. Det gick jättebra och Mathilda hade varit duktig med simtagen! Kul!

När dom kom hem så fikade vi lite, och löste klart Melodikrysset. Efter det åtke jag ner till centrum med Mathilda. Hade flera ärenden att göra där. Det händer ju inte så ofta! Det finns ju inte så mycket kvar i vårt centrum... Men nu var det i alla fall Apoteket, Systembolaget, ÖoB och Willys som jag skulle till. Det var väl avklarat på en timme ungefär, sen återvände vi hemåt.

Hemma åt vi lunch och sen var det dags att förvandla Mathilda till Pippi Långstrump. Hon blev såå sött :) Strax innan två åkte jag och Mathilda ner till dagis där det var kalas. Två timmars intensiv lek igen...

Vi åkte hem strax innan fyra, och då vi kom hem så hade Mattias & Ida kommit hit. Full fart igen... Dom sov över här. Tjejerna skulle sovit i samma rum, men Ida ville till sin pappa efter ett tag, så vi fick flytta ut henne.


I söndags fick jag sovmorgon! Kom upp till dukat frukostbord. Härligt!
Efter fruksoten började jag redan förbereda lunchen. Mickes föräldrar och Alexander skulle komma lagom till lunch. Dom kom strax innan elva, och sen åt vi lunch vid tolv. Efter lunchen åkte vi till Steninge på julmarknad. Där träffade vi även mamma & pappa.

Efter marknaden åkte vi hem hit igen då Mathilda hade "adventsvernissge". Hon har börjat rita så mycket på sistone, och vi tyckte det kunde vara kul att uppmuntra henne att rita ännu mera så därför blev det ett vernissage. Vi hade satt upp hennes teckningar lite runt om på övervåningen. Vi fikade lussebullar, pepparkakor, glögg, kaffe och julmust. Hade trevligt & mysigt. När gästerna gick så sålde Mathilda teckningar till dem för 5:-/st. Tokmajan! Tur att hon sänkte priset i alla fall, för först kostade dom hundratusentre.

Måste skriva en sak Mathilda sa häromdagen. Hon frågade mig vad man äter när man är död. Jag sa då att man kan inte äta något alls då man dör. Då säger hon: "I sånt fall ska jag i alla fall ta med mig min vattenflaska då jag dör"

Inga kommentarer: