tisdag, december 21, 2010

Nubbesallad

Ett våra fasta bidrag till julbordet brukar vara Nubbesallad. Vi provade Vikt Väktarnas variant för ett par år sedan - och den har vi fastnat för. Den kan jag varmt rekommendera...

Nubbesallad

Portioner: 6 - 3 Pro Points/port (19 ProPoints totalt)

4 potatisar, kokta kalla
1 rödlök
100 g matjessill
2 ägg, hårdkokta
3 msk dill
1 dl fraiche max 5 %
salt , peppar

Låt sillen rinna av och dela den i mindre bitar. Finhacka löken, dela potatisen i mindre bitar och hacka äggen. Blanda potatis, lök, sill, ägg och dill. Vänd ner fraiche och kryddor.


Tips! Servera det i snapsglas dekorerat med en dillvippa och en bit knäckebröd.

1 kommentar:

josefina sa...

MUMS! älskar såna röror! god jul, kram!