lördag, juli 22, 2017

Florida dag 2 - Lugn dag

Vi vaknade alla ganska tidigt, som vanligt de första dagarna. Vi hade redan kvällen innan konstaterat att internet inte funkade i huset, och det har funkat klockrent tidigare år, så något var fel.

Så även denna morgon, inget internet. En felanmälan gjordes och vi fick besked om att det skulle lösas under eftermiddagen.

Det var lite mulet, men varmt. Vi slappade en stund vid poolen innan vi stack i väg. Vi hade inte riktigt bestämt vad vi skulle göra, mer än att äta lunch någonstans och sen åka till Walmart och göra en storhandling.

Micke & pappa slappar vid poolen

Vårt hus

Att bara åka någonstans utan riktigt mål, det är inte helt enkelt. Jag hade läst i en bok om någon fin park man kunde besöka, så vi knappade in den på gps'en. Den låg typ 40 minuter bort.. Äh, vi kör.
När vi kommer dit visar det sig vara en park man får betala 10 dollar var för att få gå in i. Det kanske det kunde ha varit värt, men dom hade varken café eller restaurang och vi var ju lunchhungriga, så det kändes inte så lockande att gå in. Vi snikade en stund på deras wifi i entrén innan vi vände och åkte tillbaka mot Kissimmee..

Det blev lunch på McDonalds.. dom har ju wifi. Ha ha!
Galet vad bortskämd man är med att alltid ha tillgång till nätet... det är alltid nåt man behöver kolla upp...

McDonalds var inte bra alternativ för en vegeterian, inte samma utbud som i Sverige. Mathilda fick äta sallad och pommes..


Sen blev det storhandling på Walmart :) Älskade Walmart.. man kan ju gå där hur länge som helst, och i dag hade vi ingen brådska. Ha ha!

Laddar för midsommar 

Bubbelplast?

Nya cykelhjälmar

Great for lunches?!

På kvällen käkade vi middag och tog det lugnt. Hittade ett helt spelrum i garaget! 
Pingis och basket och airhockey.. Och så lite mer bad i poolen...

Det blev en alldeles lagom första-dag.

Inga kommentarer: