lördag, november 12, 2005

Familjelördag :)

I dag var det dax för första simningen på nya tiden. Mathilda ska numera simma klockan 09:30, och det känns mycket bättre. Melker får stå över simningen ett tag nu... Känns både bra och dåligt. Vi skulle kunna bokat tiden 09:00, men det är mitt i hans sovning så det känns inget vidare.

Till en början gick simningen bra. Mathilda tog bra simtag och hoppade glatt från kanten, men efter ungefär halva simningen lessnade hon och ville inte göra något alls. Trist!

När vi kom hem drack vi lite kaffe, och lyssnade på det sista av Melodikrysset. Efter det gick hela familjen ut på en promenad. Vi gick "min runda" på en timme ungefär. Skönt!

Väl hemma igen åt vi lunch, och sen slappade vi ett tag. Strax innan tre gjorde vi oss klara för att gå över till Max på hans tvåårskalas. På kalaset var det full fart, och Mathilda pratade sönder öronen på alla tror jag... Jag är livrädd för att hon ska uppfattas som en jobbig unge... Jag hoppas att det inte är så.

Efter kalaset skulle jag och Mathilda åka hem till Mathildas dagiskompis Johanna och lämna Lingon & Blåbär-kläder. Mathilda ville kolla in Johannas nya rum, och där fastnade hon.. Kajsa sa att Mathilda kunde stanna kvar medan jag åkte och handlade, så då fick det bli så. Åkte en snabbis ner till Sätuna bara. När jag kom tillbaka tog det en stund innan jag fick med henne hem. Det är ju förstås himla kul att dom leker så bra! Bestämde att vi ska ta med oss Johanna hem från dagis nån dag. Skoj!

Nu i kväll när barnen hade somnat så spelade jag och Micke Sybarit en stund. Jag vann :)

I morrn bär det av till Enköping. Ska bara skjutsa mormor till sjukhuset först.

Inga kommentarer: