torsdag, november 24, 2005

Tisdag, onsdag & torsdag

I tisdags morse tog vi det lugnt här hemma. Melker somnade och fick då sova hemma i stället för att vi gick ut på promenad. Det var himla skönt, för då kunde jag dricka kaffe i lugn och ro och sen fixa & dona lite medan han sov. Skönt!

Melker vaknade strax innan tio, och fick då gröt. Det var visst perfekt tajming, för han åt upp hela portionen. Det händer ju typ aldrig... När han ätit klädde vi på oss och gick och mötte Åsa & Thindra som kom från tåget. När vi mött dom så tog vi en extravända, så det blev ungefär en timmes promenad.

När vi kom hem så gav vi båda barnen mat, och sen var det dax för mig att svänga ner till dagis för att hämta Mathilda.

Mathilda var glad över att komma hem och se Åsa & Thindra. Hon gillar Thindra jättemycket :)
Vi gjorde väl inget speciellt under eftermiddagen, åt lunch, umgicks och pratade. Mysigt! Tycker det är så trist att vi ses så sällan :(


I onsdags så var Mathilda på dagis på förmiddagen. När vi hämtade henne så åkte vi direkt hem till Alva på kalas. Där var även Max från dagis. Skoj! Alva har en lillebror som är två veckor äldre än Melker, och Max har en lillasyster som är två veckor yngre. Så det var tre stycken nästan jämnåriga syskon. Skoj!

Barnen kalasade och lekte för fullt i ett par timmar. Sen var det dax för oss att dra vidare till dansen. Dansen gick bra. Snart är det dax för uppvisning, och det ska bli så spännande... Frågar man Mathilda vad dom ska göra för nåt så säger hon bara att det är en hemlis...
Efter dansen åkte vi upp till Nicklas och lämnade vår bil som skulle besiktigas. Nicke skjutsade hem oss och sen tog vi det lugnt... Jag var hos Leone en stund på kvällen.

I torsdags så var vi barnvakt till Moa på förmiddagen. Det gick helt okej att ha två bebisar hemma... Full rulle :) Jag skulle skjutsa pappa till Arlanda, så strax efter ett började jag känna mig lite stressad och fick ringa hit Leone så att hon kunde ta Moa. Hade lite att fixa innan vi kunde åka. Vi skulle nämligen åka direkt vidare till Enköping efter att vi skjutsat pappa, så jag behövde förbereda lite.

Skjutsade pappa till Arlanda strax innan tre, och sen åkte vi bara hem och hämtade upp Micke som kommit hem. Kom till Kia, Mattias & barnen strax efter fyra. Hann vara där en stund, och sen lämnade vi barnen med Kia och åkte ner på stan. Skulle kika på bilderna som fotografen tagit, och välja ut vilka vi ville ha... Jättefina bilder och det blev dyrt :)

När vi ändå var i Enköping en vardag så passade vi på att gå in på Möbelhuset. Micke fick ett presentkort på 1000:- när han fyllde 30... Det var sju år sen... Nu var det dax att utnyttja det! Micke hittade en Tempur-kudde och en taklampa som han köpte. Kanon! Sex glöggskedar blev det oxå för att fylla upp tusenlappen...

Åkte tillbaka hem till Kia & Mattias. Där hade allt gått bra. Vi åt middag där och fikade lite, och sen begav vi oss hemåt. När vi kom hem så gick Micke in med barnen och jag åkte upp till Maxi och handlade. Pust!

Inga kommentarer: