fredag, augusti 18, 2006

Femte dagen

I dag var dom med på samlingen igen. Melker hade suttit ensam på golvet och hållt Emil i handen medan dom sjöng. Sen gick dom ut och lekte och då åkte Micke hem. Det var okej till en början, men sen hade Melker blivit lessen fast det hade gått över fort. Mutad med vinbär... Minns att dom där vinbären var bra medicin för Mathilda oxå då hon var liten. Efter uteleken var det dax för lunch, Melkers första dagislunch. Han hade visst varit lite lessen till en början, men blivit distraherad av en spindel som hänger i taket. Hans matplats är mittemot syrran, känns tryggt. Han hade kladdat en del, och fått i sig en del. Korvlåda åt dom. Drack mjölk själv ur glas hjorde han oxå. När Micke kom och hämtade så satt han kvar vid bordet, men blev sen nersläppt på golvet och sprang och mötte pappa.

Mathilda är så glad över att få vara på dagis igen, så hon fick stanna en stund till. Hon stannade kvar över vilan och mellis. Hennes romans med Anton verkar vara återupptagen :)

Jag hade en rätt okej dag på jobbet. Flamsig... Hade sån tur så jag fick skjuts hem! Skönt...

I morrn är det superduperstor ICA-fest. Vi ska hålla till i Älvsjömässan, tror det är runt 3 800 gäster... Kan nog blir himla skoj!

By the way så har jag plockat bort en äcklig fästing från Mickes rygg idag. Fy farao vad äckligt! Vet inte hur länge den suttit där, den satt väldigt inborrad och jag fick pilla ut den i delar. Hoppas nu bara han inte får några men av det....

Inga kommentarer: