söndag, augusti 20, 2006

Swisch...

sa det och så var helgen över...

I går förmiddag gjorde vi inget särskilt, ändå blev det stressigt när vi sen skulle iväg. Halv tre kom mamma och pappa hit, och strax innan tre skjutsade pappa oss till stationen. Vi åkte först till Nordic Light där vi träffade våra arbetskollegor för att ta en "fördrink". En timme senare tog vi tåget ut till Älvsjömässan där ICA höll den största personalfesten genom tiderna. 3 600 gäster var det!

Det var en jättetrevlig kväll med underhållning av Peter Settman, Johan Boding, Magnus Carlsson, Andreas Johnson och Carola. Vi hade superkul!

Klockan ett var vi nöjde och åkte hemåt. Tog en buss upp till Arlanda och sedan taxi därifrån. Kom hem strax innan tre och då åkte mamma och pappa som varit barnvakt hemåt. Det hade gått bra med barnen, även om Melker inte ville somna om efter nattmaten...

Vi slocknade vid tre och sen vaknade Melker sex. Shit vad trött jag var efter tre timmars sömn. BLÄ! Jag lät Micke sova till tio, och då han gick upp så la jag mig. Sov sen till 12:45. Då var det bara att hoppa upp och göra sig klar för kalas. Jag och Mathilda åkte hem till Johanna på femårskalas. Alla andra mammor stannade, så då gjorde jag med det. Trevligt!

Hade hoppats hinna packa lite i helgen, men nej då... Paniken kommer smygandes....
Nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig... Skönt!

Inga kommentarer: