söndag, mars 09, 2008

Ett år äldre är jag nu...

... men jag är fortfarande närmare 30 än 40 - så det så!

Trots födelsedag så blev det ingen sovmorgon.. Upp å hoppa runt 06:36.. Det är ju den tiden jag är född, så det var klart jag skulle upp då... Stööön!

Fick en teckning från Mathilda, två Sundborn kaffekoppar till samlingen och biljetter till REA på Börsen.

Vi hade trots den tidiga morgonen en ganska soft och slö förmiddag. Runt elva stack jag och barnen hem till mamma & pappa. Tog med dom och åkte vidare till Coop i Rotebrod. Skulle köpa regnkläder till Mathilda hade jag tänkt... men det sket sig. Ska det vara så svårt att få tag i regnkläder som inte ser ut som vägarbetardräkter!?
Nåja, barnen fick i alla fall köpa sig lite leksaker för pengarna från gammelfarmor, och jag fick komplettera maten inför eftermiddagen.

Vid fyra kom mamma, pappa, Sandra & Nicklas hem till oss. Fick en blomma, några trevliga tidningar och bidrag till nytt körkort. Tack!
Bjöd på paj och sallad, och sen äpplepaj och glass till kaffet. Gott!

Strax innan sex så lämnade Micke & jag barnen hemma med mamma & pappa. M&P var nämligen barnvakt medan vi åkte in till Stockholm för att se Henrik Schyfferts show "The 90's". Det var riktigt, riktigt bra!
Lite kul att se att Bjönr Gustavsson var där och tittade oxå :)

Vad har hänt mer i veckan då?!
Fan, jag kommer ju inte ihåg.
Jo, jag var hos tandläkaren med Mathilda. Hon hade ett litet hål i en tand, så nu ska hon få laga..

I morrn ska jag jobba hemma. Måste åka med Mathilda till vårdcentralen. Misstänker att hon har urinvägsinfektion stackarn...

Natt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i efterskott! Du verkar ha haft en fin födelsedag :)

Anonym sa...

Grattis.. lite sent men ;)

Sandra sa...

Tack ska ni ha!