tisdag, januari 06, 2009

En dag på isen

I dag åkte vi till Sigtuna för en premiärtur på isen. Vi var långt ifrån själva! Det var hur mycket folk som helst på isen. Jättekul!Träffade på en hel del kompisar till både Mathilda och Melker. Bland annat så träffade vi Amanda med familj, och med dom hängde vi sen. Kul för tjejerna att kunna åka skrillor tillsammans... dom hade med sig korv och engångsgrill så vi bjöds på korv. Snällt!

Melker var inte så road av isen. Så han satt i vagnen mestadels av tiden. Han frös rätt mycket... Det var varmare i dag än det varit de senaste dagarna - men det blåste isvindar.. Inte så skönt!
Lite krälade han på isen i alla fall innan han gav upp helt.
Vi tog en promenad på Stora Gatan i stället, där blåste det mindre. Tänkte försöka få i oss nåt fika - men det var tvärfullt överallt, så det fick bli en tur in på ICA och köpa bullar i stället..

Sen gick vi tillbaka till isen och hämtade Micke och Mathilda. Mathilda och Amanda hade bestämt sig för att leka, så Mathilda hängde med dem hem direkt.

Eftermiddagen härhemma blev lugn och stillsam.

I morgon är det som sagt vardag igen. Ser fram emot det med blandade känslor.. Är inte alls sugen på att gå upp tidigt, men jag har inte så mycket val...

Gonatt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder. Jag har längtat till Sigtuna i flera dagar nu. Bara sitta på nåt av caféerna och ta det lugnt. Kanske café Myntet eller nåt. Tant Brun är ju sött det med, men det är skönare att sitta länge på Myntet. :)

Jaja, surrsurr.

Kram Linda

Anonym sa...

Hej Sandra! Andra Sandra här, eller tredje, eller nåt =)
Kul att du tittade in på min blogg.. Brukar faktiskt vara här inne och tjuvläsa ganska ofta =)
Får man länka till dig eller vill du vara hemlig? Ha de så bra!

Anonym sa...

Hej hej! Jag tycker Melker verkar så rolig =) han vet verkligen vad han vill den lille!
Ja visst gör så så gör jag det med.. vad kul =)

Sandra sa...

Tack Linda!
Ja visst är det mysigt i Sigtuna.. det var länge sen jag var där och fikade nu, men förr om åren åkte man dit rätt ofta och bara hängde i ett par timmar.. Skönt!

Sandra;
Jodu, han är rolig den lilla killen - men kan oxå reta en till vansinne..

Kram på er!