lördag, januari 24, 2009

Härliga fredag!

I dag har det varit en fantastisk fredag!

Lämningen av barnen gick alldeles utmärkt i morse, glada barn som vinkade glatt till mamsen.. Det underlättar :)

Bilåkningen in till jobbet gick hyfsat bra, och när jag kom fram till jobbet så fanns det dessutom plats i garaget. Vilken bra start på dagen...

I och med att jag var klar med min revidering, så hade jag en lugn dag. Rensade mail och städade datorn. För en gångs skull så kändes allt bra och jag var nöjd med mitt jobb. Det var till och med så att jag fick en applåd av mina arbetskamrater när jag berättade att jag för en gångs skull var nöjd. Ha ha...

Vid ett packade jag ihop och åkte hem. Härligt!
Jag var riktigt fredagslycklig...

Åkte till biblioteket och lämnade några böcker och gick in på systemet och köpte ett par flaskor vin. Vi är så usla på att dricka vin, så det fick bli ett par småflaskor. El Coto för ovanlighetens skull :)

Åkte hem och lämnade datorn, och inväntade att barnen skulle äta färdigt mellanmål på fritids & dagis så att jag kunde åka och hämta dem. Råkade ändå komma mitt i mellanmålet på fritids, så jag fick smita in och invänta Mathilda.

Tillsammans åkte vi sen och hämtade Melker på dagis, och åkte sen vidare till Maxi. Gick upp och hälsade på Micke. Han pratade i telefon, så vi gick in i lunchrummet så länge. Där spelade barnen hockeyspel.. Riktigt kul tyckte dom!

När vi sen pratat med Micke en stund så gick vi ner och handlade och sen åkte vi hem igen.

Nu har vi en skön helg framför oss!
Inte så mycket planerat, gympa för Melker i morgon och för Mathilda på söndag. Mathilda ska även på party på söndag eftermiddag.

Jag skulle vilja komma i väg och handla lampor i helgen oxå.. Vår ena halllampa har pajjat och barnens fönsterlampor har pajjat. Vi får la se om det blir nåt eller inte?!

4 kommentarer:

Sabina sa...

Men sådan härlig fredag, glad man blir av att höra. Allt är så mycket lättare när det löper på smidigt.
Hoppas helgen blir minst bra=)
Kramkramkram*

Anonym sa...

Vad skönt att känna att fredagen är så lyckad! Då kan det ju bara fortsätta hela helgen :)

Anonym sa...

Härligt med dagar som bara flyter på utan att man behöver bråka eller tjafsa och man kan känna sig som en bra GLAD människa :-)

KRAM
Therese

Sandra sa...

Ja, det var en riktigt härlig fredag!

Precis som du säger Therese, att få känna sig som en GLAD människa.. Det är härligt!

*kram*