söndag, juni 12, 2011

När ska jag lära mig?!

När ska jag lära mig att njuta av livet och av det vi har och vara glad?!

Nu när vi kommer hem, efter att ha varit borta ett dygn, så får jag direkt panik över röran.
Jag vill städa, rensa, renovera NU, NU, NU!

Varför kan jag inte bara gilla läget och trivas?!

Hade jag verkligen varit gladare och lyckligare om vi hade haft dom där pengarna - och den där tiden som krävs för att renovera?! Tveksamt..

NU ska jag lägga mig och läsa i alla fall!

4 kommentarer:

MrsRos sa...

Ja du, om du kommer på det så kan du väl dela med dig... Jag är likadan. Lite bättre sedan mamma blev sjuk men jag skulle verkligen behöva jobba mer på det.

Kram

Sabina sa...

Oh vad jag känner igen mig Sandrisen, jag vet inte om man skulle vara lyckligare, men kanske trivas lite mer i sitt hem om man kunde renovera det som man ville ha det;) ELLER så kommer man bara på något annat att vara missnöjd med;)

Ta det lugnt, andas, sätt dig ner å njut av ditt fina nya liv, din härliga familj å ditt beboliga hus;) Som jag för överigt tycker är fint, men jag förstår ju om man vill göra om.

Kramkramkram

Josefina sa...

Nope, man blir inte lyckligare av ett renoverat kök/badrum/whatever. Och gräset är inte grönare på ngn annan sida! Så: NJUT av att ha ett hus som dina barn säkerligen tycker om, skitsamma vad det är för tapeter eller kakel ovanför diskbänken. Tilde ställde sig häromdagen och tittade ut på vår baksida (som är ganska full av ogräs och annat tjafs) och sa: ÅH, vilken underbar tomt vi har! Hon ser liksom inte ogräset. ;) Kram, Josse.

Sandra sa...

Maria.. Kram!
Det är ju förjäkligt att det ska behöva komma till nåt sånt innan man vaknar upp.. Man ska ju liksom leva innan det är försent...

Man måste njuta mer av livet!
Det är ju sjukt när jag i dag blev stolt över mig själv när jag la mig ner i hängmattan en halvtimme..

BRA ord där Josse!
Jag tar till mig dem!

kram på er alla!