fredag, juli 15, 2011

Palstorpshage och hemresa

Tredje dagen på vår lilla minisemester vaknade vi alla rätt sent.. Trötta efter en heldag på Kolmården dagen innan.

Vi hade pratat litegrann om Palstorpshage innan, och barnen ville gärna dit. Nu ville inte alla dit, så det blev lite stök fram och tillbaka hur och vad vi skulle göra.. Mathilda var tvärsur för hon ville verkligen dit.. och till slut blev det så att vi åkte dit ändå.

Stannade på vägen dit och köpte på oss lite mat och fika.
Vi hade ett par trevliga timmar där och barnen var nöjda och glada ♥Vid fyra skiljdes vi åt. Vera & barnen åkte hemåt medans vi hade bestämt oss för att stanna ännu en dag. Vi hängde med Åsa & barnen ut till stugan och åt middag tillsammans, men vi var alla i behov av en tidig nattning - så strax efter sju bröt vi upp och vi åkte tillbaka till Morotsstaden.

Barnen badade och sen spelade vi Mix Max, tittade lite på teve och åt godis... På en torsdag.. Jisses vad är jag för mamma?! Men jag kan lugna er med att vi inte ätit godis mer den här veckan - så det är lugnt va?!

Vi la oss vid halv tio, och sen hade vi sagomarathon. Låg och läste sagor tills halv elva och sen somnade vi alla tre tillsammans. Mysigt!

På fredagen vaknade vi runt halv nio. Åt frukost och packade ihop oss och sen åkte vi hemåt.
Stannade såklart till på Saltå Kvarn igen.. Vi gillar det stället :)

När vi kom hem strax efter två var Micke hemma. Han påbörjade sin semester på torsdagen och hade haft en slappardag i sin ensamhet..

Kvällen blev lugn och stillsam ♥

3 kommentarer:

Sabina sa...

Men så bra att ni åkte till parken trots att M inte ville. Såg ju super roligt ut;)

Hahaha jaaa hemska torsdagsgodismamma;) hehehe.

Jag kan tala om att den här mamman har låtit barnen äta lite som dom vill under semestern, dock syns det på oss alla att vi "släppt" på mat å godis så snart blir det andra bullar.

Hm Saltå Kvarn, låter intressant, särskilt då ni gillar stället fett hårt.

Kul att se dig igår snyggo.

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Josefina sa...

Mysigt! Saltåkvarn måste jag besöka förstår jag. :) Usch, jag har slarvat som bara den med att tillåta godis i sommar. Får def bli ändring på det. Kram från Josse.

Sandra sa...

Mmmm.. det var kul att vi åkte dit. Men det var Mathilda som VILLE åka dit.. Det var resten av sällskapet som inte var så sugna till en början - så Mathilda fick sin vilja igenom till slut...

Ja.. är det semester så är det liksom...

Ja, jag gillar verkligen den mysiga miljön på Saltå - och deras GRYMT goda fika. Framförallt bullarna..

Så dit bör ni åka båda två vid tillfälle :)

Kram!