fredag, juli 08, 2011

S*E*M*E*S*T*E*R

I dag följde Mathilda med mig till jobbet. Det gick finfint och hon tjatade inte på att åka hem en enda gång.. Det blev till och med lite bråttom när det var dags att packa ihop..

Vi avslutade med en glass tillsammans med mina kollegor innan vi åkte hemåt. Hämtade upp Micke och så åkte vi tillsammans och hämtade Melker på Kanonkullen.. För allra sista gången..

Efter NIO år på Kanonkullen är vi nu färdiga där. Det är dags att gå vidare.. Känns crazy.. vemodigt som sjutton.. Vi har verkligen lagt ner mycket tid på den förskolan.. Första åren var det vi som skötte all handling av mat.. sen har jag suttit som ordförande i styrelse i fyra år och gjort en himla massa..  Därför har man ju fått en speciell relation till personalen, så när det i dag var dags att säga hej då så tittade tårarna fram..

Även Melker tyckte det var lite vemodigt och jobbigt att säga hej då..
Man pratar ju om att komma och hälsa på och så... sen vet man hur det blir.. Tiden rullar på, och inte sjutton kommer man dit heller..

Nåväl, vi firade in vår semester (eller min i alla fall.. Micke jobbar ett par dar till) med ett besök på Grekens i Knivsta tillsammans med mamma & pappa. Mycket gott och trevligt - men tokvarmt och kvalmigt.. Det var så skönt att komma ut sen efteråt..

Ja, nu har vi alltså semester och inga jätteplaner. Jag ska försöka ta det lugnt... ska bara städa och rensa lite först.. och så tittar man ditåt och ser att där kanske vi borde måla.. och så tittar man neråt och ser att altanen kanske vi borde olja in och så vidare.. Jag hoppas jag kan bortse från allt det där.. Det klarar sig till nästa år liksom...

I morrn ska vi nog i alla fall i väg och kolla när lillebror kör cross. Det vill jag göra!

3 kommentarer:

Mon sa...

Härligt med semester!!!! Vi kanske kan ses en dag hemma hos dig med barnen el så.... Noah behöver få leka lite! :)
Kram Kram

Sandra sa...

Japp, det är mycket trevligt!

Ja, det vore skoj!
Vi är hemma på måndag till exempel...

Kram!

Sabina sa...

Va skönt att det gick bra att ha med sig M till jobbet.

Naaaaaaaaw jag förstår att tårarna kom ni har ju hängt där ett tag. Stora stora Melker;)

Mmmmmmm grekens. Kanske ni skulle ha suttit ute å ätit??
Dom har fett stora portioner där, jag fick dock ta en barnportion när jag åt där och fick inte i mig den heller, men jag satsade på förrätt, tzatziki;) Mumma.

Kraaaaaaaaaaaaaam