söndag, juli 24, 2011

Semestern rullar på...

I onsdags var Mathilda på Gröna Lund med farfar och Ida hela långa dagen. Från dom öppnade till dom stängde.. Det var varmt och soligt och massvis med folk.. Phew!


Samma dag var Micke & Melker på Naturhistoriska.
Jag stannade hemma och fortsatte med mitt tvätta-alla-kläder-projekt.  

På torsdagen hade vi en lugn förmiddag för att sen efter lunch åka över till Enköping för att grilla och fira Mickes födelsedag i förskott.

I fedags hade Melker besök av Wiggo  och Mathilda hade besök av Linda. Så det blev kompislek hela dagen kan man säga...

På fredagen inträffade det där vidriga i Norge.. 93 männsikoliv har släckts av en jävla galning. Det är helt sjukt svårt att ta in.. det går nästan inte att förstå omfattningen av det hela.

93 människor som aldrig mer kommer hem till sina nära och kära..


På lördagen lämnade jag Melker hemma hos Jonte vid elva. Jontes pappa fyllde 40 år och Jonte ville ha med en kompis på festen.. Så Melker blev inbjuden :)

Mathilda, Micke och jag passade på att åka i väg en stund. Först till Kvik i Väsby för att kolla på nytt kök. Har bokat en tid för att rita upp köket där nästa vecka :)

Sen åkte vi till Kista där vi köpte regnställ till Mathilda och sedan åt lunch. Avslutade med bio. Kung Fu Panda såg vi.. Den var väl helt okej.. även om jag sov en stund :)

Vi hade pratat om att hämta Melker runt sju eller nåt.. Men vid halv elva var han fortfarande kvar på festen.. Han ville sova över.. Jag åkte dit med grejer till honom. Han har aldrig sovit hos nån kompis förut - men nån gång måste man ju testa..

Strax efter midnatt hämtade jag hem honom.. Han längtade hem :)

3 kommentarer:

Mon sa...

Ohhh vad roligt att ni ska "få" ett nytt kök. Spännande....
Kram!

Sabina sa...

Najs med nytt kök, alltid så kul när renoveringen är klar, dock inte undertiden, men som sagt det blir ju kanon när det är klart.

Låter som att ni har det toppen på semestern. Bra att Melker försökte sova borta iaf. Jag var oxå en sådan som inte gillade att sova borta, kunde kanske sova hos ett par stycken men sen var det stopp och jag ville hem till mamma igen;) hehehe.

Ha det fortsatt bra.

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Sandra sa...

Monica:
Mmm.. känns så himla bra med nytt kök! Det vi har nu håller knappt ihop längre...

Sabina:
Ja.. det ska bli najs! Under tiden är väl inte så kul - men det ska nog gå bra :)

Båda barnen verkar lika på den fronten..

Mammagrisar båda två :)

Kram på er!