söndag, december 11, 2011

Fest och vänskap!

I går började jag dagen med att skjutsa Melket till en kompis. Åkte sen vidare till biblioteket, Systemet och slutligen upp till Eurostop. Köpte ett par julklappar och lite mat innan jag återvände hemåt.

Väl hemma satte jag igång med projektet att sortera upp alla ärvda kläder vi fått efter Lucas. Så himla mycket fina kläder! Blev en hel del som vi var lagom nu och kunde plockas fram.. Toppen!

Strax innan fem kom Veronica hit. Vi skulle dra en vinnare i utlottningen på Salong Längtan. Spännande!
Sen gjorde Veronica en insats för att göra mig lite snyggare :) Sminkade mig inför kvällens fest.. Lyxigt!

Det var Monica som firade sin 37:e födelsedag med en fest. Så roligt att verkligen fira sin födelsedag på det sättet.. Själv slutade jag i stort sett att fira min födelsedag i samband med att Mathilda föddes.. det skiljer ju bara en vecka mellan oss. Har flera gånger sagt att jag borde göra som Monica, fira mig själv.. Nån gång kanske jag återupptar det :)

Hursomhelst, jag har väl i stort sett varje år blivit bjuden på Monicas fester - men det har alltid varit nåt i vägen som gjort att jag tackat nej.. men i år funkade det och det är jag himla glad för!

Det var en trevlig kväll med god smörgåstårta, roliga musiktävlingar och SingStar. Vi höll i gång ända till kvart i två.. Inte illa för att vara mig :) Mamma & pappa som varit barnvakt till Max var på väg hem i samma veva, så dom hämtade upp mig och Veronica och körde oss hem. Skönt!

Det var så himla kul att träffa mina gamla vänner igen.. Monica som jag varit vän med sen början av 80-talet.. Maria & Christina som jag varit vän med sen början av 90-talet och har en massa himla härliga minnen med.. Av olika anledningar kom vi ifrån varandra.. men nu känns det himla roligt att vi återfått kontakten lite grann i alla fall..  Har saknat den!

I dag fick jag spontanbesök av Veronica. Skulle bara hit och lämna Thyra, men stannade kvar en stund på lunch och fika. MYCKET trevligt!

Och appropå vänner.. nu är det inte många dar kvar innan min vän Marianne flyttar till Berlin.. Har lite typ separationsångest... Hur gör vi nu om det blir en Kent-konsert-sommar?? Hur ska jag klara mig utan min konsertvän..

Nog om det, klockan har för länge sen passerat 23:09 och det är hög tid att sova!

5 kommentarer:

Mon sa...

Jag tycker du absolut ska börja fira dig själv igen, det är KUL att fylla år!
Och jag tycker det är ännu roligare att du i år kunde komma & partaja med ig & alla andra. Det var superkul verkligen!!! :)
Tack igen för presenter!!!
Kram!

Josefina sa...

Vad kul med fest! Nu ser du till att ha en rejäl fest och fira DIG SJÄLV rejält. Lyxigt att ha en egen sminkös! :) Kram.

Fru Warg sa...

Haha, ja den där Monica, hon kan minsan fira hon ;) Nästa år är det du som har kalas. Det är ju skoj ju!

Om jag återupptar min kenthysteri..så får du gärna gå med mig. Min kille är inte så kentig av sig..

Det var kul att ses sist och vi ses säkert snart igen :)

KRAM

Vera sa...

Mer fest åt folket! Och ett stort slag för fler spontana fikastunder. Saknat...
Kram på dig min vän!

Sandra sa...

Monica;
Ja.. kanske får ta och göra det :)
Vassego - och tack för att jag fick komma!

Josse;
Eller hur! Megalyxigt...

Fru Warg;
Javisst kan hon!
Det låter bra med Kent.. hoppas dom släpper några konsertdatum till Sthlm snart...

Vera;
Eller hur! Vi måste skärpa oss helt enkelt :)

Kram på er alla!