fredag, februari 28, 2014

New York dag två

I dag fick vi börja med motion... Hissarna på hotellet stod stilla, så det var bara att gå alla trappor ned. Tur att vi bara bodde på våning 24 - och inte på våning 35..

Vi gick till Hard Rock Café och åt frukostbuffé där. Inte jättestort utbud - men helt okej. Kul att kunna gå runt och titta på alla saker i lugn och ro också!


Efter frukosten skiljdes vi åt, Micke, jag & barnen skulle gå upp till Central Park och mamma och pappa skulle åt ett annat håll (har för mig att det blev Macys för dem...).
Vi gick längs med 7th avenue upp. Svinkallt även i dag, så Central park kändes inte jättelockande, men vi ville ändå gå dit.. och det visade sig vara en bra idé! För väl i Central park så var det mycket varmare.. Solen når inte in över skyskraporna och värmer därmed inte - men i Central Park är det ju öppet så solen kom åt...

Fikade på ett sunkigt litet ställe - men dom hade Snapple i alla fall

Redo att gå ut i kylan igen...

New York-kids

Så fascinerande med dessa långa spikraka gator

Snö i Central ParkIngången till Central Park Zoo

Vi gick runt en liten stund innan vi återvände ner på 5th avenue för att shoppa.. Mathilda & Micke stannade på Hollister och där skiljdes vi åt. Melker och jag hade som mål att hitta Heelys skor till honom, så vi letade som tokiga. Men just skoaffärer var det dåligt med där vi gick..

Gick runt och kollade lite vid Rockfeller center och sen gick vi ner till Empire State Building där vi vände och gick uppmot hotellet igen. Precis utanför hotellet - granne med Hard Rock - låg affären vi letat efter.. Hur kunde jag missa den på morgonen? Jag visste ju att jag sett den, men kunde inte komma i håg var... Dom hade ETT par Heelys kvar.. och de passade! Lycka!

Melker vid Rockfeller Center

Vi träffade på frihetsgudinnan också.

Sen gick vi in i en kepsaffär intill hotellet och gjorde kepsar till Melker och hans kompisar. Medan vi väntade på att de skulle bli klara så softade vi på hotellet en stund.


På kvällen åt vi middag på Virgils BBQ. En riktigt amerikansk restaurang..  mycket gott! Barnen drack klassisk milkshake...När vi ätit klart så gick jag och Mathilda ännu en shoppingrunda... Fattar inte hur hon orkade!

Sephora-shoppat

1 kommentar:

Josse sa...

Tilde skulle nog gärna ta en tur till New York inser jag ... Sephora och Victoria Secret ... ojojoj. Snygg keps!! :)