måndag, september 08, 2014

Augusti

Känns som att augusti rusade förbi....

Sista veckan på semestern målade vi altanen. Skulle ha oljat in den också, men det hann vi inte med... Får se om vi hinner det innan vintern kommer..Vi hade en liten kräftskiva hemma hos mamma & pappa tillsammans med Sandra, Nicklas, Max, Mio och familjen Krogius. Trevligt!


Jag var med Mathilda en dag i Uppsala på beachhandboll. En härlig dag! På morgonen innan vi åkte hemifrån sa jag till Mathilda att i dag är det så grått, så vi behöver knappast solkräm.. Dumt! Jag var röd som en kräfta när vi åkte hem..


Jag och Mathilda var och firade Thyra, Esther & Lucas en dag medan Micke & Melker var på fotboll i Uppsala. Samma kväll var jag barnvakt åt Max & Mio medan Nicklas sprang midnattsloppet. Det gick sådär... Max sov sött - men Mio ville inte alls sova. Det var några svettiga timmar... Slutade med att bli nerspydd av lilla liten...

I slutet av månaden, på Esthers födelsedag, åkte vi ned till Nävekvarn tillsammans med familjen Krogius för den årliga kräftskivan. Även Marianne, Sebastian & Tiger samt Tobias, Cattis & Samuel var med. Mycket trevligt!


Jag var med Melker på fotbollssammandrag i Rosersberg, och samma dag var Micke på klassåterträff i Eskilstuna.Augusti avslutades med att Melker var på poolparty hemma hos Jeppe. Samma dag tömde vi datarummet och förberedde för att Mathilda skulle kunna flytta ned.

1 kommentar:

Sabina sa...

Så är Mathildas rum klart nu?? Bild ;))??

Älskar kräftor, verkligen alltså. Äter lätt ett paket själv, trots op.

Låter som en bra augusti. Skönt att få målat, även om det är jobbigt, men när det är klart, sååååå skönt.

Kraaaaaaaaaaam å tack för överraskningen i brevlådan. ❤️😍😘