onsdag, augusti 17, 2005

Finbesök

Natten gick jättebra. Melker vaknade 02 och ville ha mat, sen vaknade han även 06 och fick mat. Efter det hade han svårt att somna om, men till slut så... Passade då på att starta datorn, så kunde Mathilda gå in och spela när hon vaknade. Hon vaknade 07:30, och gick då in och spelade så fick jag ligga och dra mig en stund :) Klev upp vid 09. Skönt!

I dag fick vi fint besök och därför fick Mathilda vara hemma från dagis. På sätt och vis så tcyker jag det är så himla mycket skönare att ha henne hemma... Vi kan gå och fisa i pyjamas halva förmiddagen, och Melker kan sova i lugn och ro utan att behöva väckas och matas hit och dit för att man ska hinna med hämtningen.

Åsa & Thindra kom till oss strax innan tolv, och då hade jag precis gjort en paj och en äppelkaka. Både Thindra & Melker fick lite mat innan vi kunde sätta oss och äta lunch. Sen var det som vanligt när man äter med två bebisar - "gående bord" :)

Efter lunchen kom även mormor & morfar hit för att träffa sina barnbarn och barnbarnsbarn. Mathilda var då på ett solskenshumör - NOT! Hon ville ha Åsa & Thindra för sig själv, och det räckte med att dom var här tyckte hon....

Åsa & Thindra var hos oss hela dagen, ända till klockan sex. Trevligt att ha lite vuxet sällskap!

I vanliga fall brukar Melker vara den vakna, och Thindra vara den sovande (fast iofs så har hon varit rätt vaken tidigare då hon varit hos oss oxå). Men i dag var Melker en riktig sov-korv! Inte alls likt honom, dessutom var han lite smågrinig då han var vaken. Det brukar sällan vara problem att lägga ner honom på golvet, men där ville han knappt alls vara idag. Undrar om det kan ha nåt att göra med att han har tänder på gång? Jag tror det är väldigt nära nu... Som han tuggar på sina små händer, plus att det känns alldeles hårt i tandraden.


Mindre lyckad bild på Melker; "Öööhhhh...ge mig mer banan i stället för den där äcklia Potatis & Palsternackspurén"

På kvällen var jag och mamma ute och gick. Skönt!
Sa "Hej då" till Mathilda innan jag gick, men hon var så inne i Bolibompa så hon uppfattade väl inte att jag gick. När hon hade fattat det sen så var det liv i luckan... Jobbigt!

Inga kommentarer: