måndag, augusti 15, 2005

Hit och dit

I dag blev en riktig flängar-dag, fast först hade jag och Melker en lugn förmiddag. Hämtade Mathilda vid 11:45 som vanligt. Blev lite sen då Melker inte ville ligga i vagnen, och jag fick till slut sätta han i selen.

Gick hem från dagis, och när vi kom hem åt jag lunch och Mathilda spelade en stund. Vi hann inte så där våldsamt mycket mer innan det var dax att göra oss klara för att gå igen. Tog bussen ner till centrum, där vi först gick in på biblioteket. Planen var att bara lämna tillbaka ett spel UTAN att låna ett nytt, men det sket sig... Det blidde visst några böcker oxå... Vi har lånat grymt mycket böcker den senaste tiden!

När vi stod i kassan på biblioteket så dök gammelmormor upp. Hon skulle vara "barnvakt" en stund medan jag var hos tandläkaren. Dom följde med dit och satt i väntrummet under tiden jag var inne på undersökning. Det såg rätt okej ut hos tandläkaren, fast jag fick lite klagomål på att jag borstar för dåligt... Hmmm... Får väl skärpa mig då :)

Ute i väntrummet hade det gått strålande för gammelmormor & barnen. Melker hade snackat för fullt medan mormor läste bok för Mathilda (och de andra patienterna i väntrummet :) Efter tandläkaren öljde vi med hem till gammelmormor & gammelmorfar, och där bjöds vi på middag.

När vi ätit mat och druckit kaffe var det dax att stressa vidare. Micke kom och hämtade oss, så åkte vi till dagis för att städa. Mathilda var grymt trött och Melker likaså, så efter en stunds städande lyckades Micke lura med sig Mathilda hem. Jag stannade kvar själv och städade nån timme till.

Jag är verkligen nöjd över att mitt förslag om ändrat städschema gick igenom. Det är så underbart skönt att bara ha en städdag varannan månad nu i stället för att ha en hel städvecka som vi hade innan. Nu är det över på en dag!

Inga kommentarer: