söndag, oktober 30, 2005

Vintertid

Natten gick bra! Melker vaknade en gång vid 03 och fick en flaska mat, och somnade sedan om. Mysigt att få sova en natt med ett barn på varsin sida sängen... Det går ju inte här hemma, sängen är för liten för det...

Barnen bestämde att det var morgon vid sju (åtta om man går efter sommartiden) och det var väl okej. Vi gick in i vardagsrummet och satte oss en stund för att försöka att inte väcka mamma & pappa. Efter en halvtimme gav jag efter för Mathildas tjat, så då gick vi in och väckte dem.

Vi åt frukost och sen var det sovdax för Melker igen. Mathilda gick ut med morfar på baksidan och "hjälpte till" lite med dammen. När klockan närmade sig tolv packade vi ihop och åkte vidare. Åkte hem till Heli & co och hälsade på.

Hos Heli var det full fart. Mathilda lekte näst intill oavbrutet med Helis stora tjej Emma (17 år) och sen även med Adam när han kom hem. Melker hängde på... Jag fick sitta och fika och prata med Heli alldeles ostört nästan...

Strax innan tre åkte vi hem, och då hade Micke kommit hem. Jag skulle byta plats på bilarna men det sket sig... Hyundaien startade inte. Vi fick dra igång den med starthjälp, och sen åkte vi upp till Nicklas och lämnade av den där för batteribyte.

På kvällen åt vi tacos och fick barnen i säng relativt tidigt. Men vad hjälper det då Melker stökar hela kvällarna? Han kommer aldrig riktigt till ro, somnar & vaknar... Jag känner igen mönstret från när Mathilda var bebis... tyvärr!

Inga kommentarer: