torsdag, mars 09, 2006

Han går och går och går....

Sen i söndags kan man nästan säga att Melker går på heltid. Han går och går och går... börjar försöka springa dessutom... Men det fixar han inte ännu.

Han fixar heller inte att resa sig upp från golvet bara, utan han måste ha nåt att ta tag i - så trillar han så kryper han till nåt han kan resa sig mot. Fast i går såg jag hur han satte sig ner på huk och sen ställde sig upp igen, så snart fixar han nog att resa sig upp oxå.

I dag har barnen lekt så himla fint! Mathilda har bl a skjutsat runt Melker på lära-gå-bilen och han stortrivdes! Nu i kväll så lekte dom följa John typ... Melker följde efter Mathilda var hon än gick... så skrattade dom gott hela tiden. Jag och Micke stod och tittade och bara mös... Härlig syskonkärlek!


Var på dansen som vanligt på onsdagar, och parkerar på den vanliga platsen. När vi kommer ut, slutkörda som man är efter dansen, så väntar varsin trevlig överraskning för mig och Veronica. Varsin p-böter på 500:- Helt plöstligt har dom infört att man måste ha p-skiva... Retsamt! Man vet ju vilka regler som gäller och inte fasiken kollar man skyltningen varje gång man parkerar.. men det var dumt gjort. Fan oxå! När jag kom hem så upptäckte jag att jag dessutom tappat antennen. Skit!

Nu har klockan passerat midnatt och det är min födelsedag! GRATTIS till mig :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen då får man väl ta och Grattulera födelsedagsbarnet på födelsedagen då :)

Anonym sa...

Snygg tårta1