fredag, mars 03, 2006

Kalasfredag

I morse åkte jag och barnen till Väsby centrum. Skulle handla lite tårtdekorationer hade jag tänkt. Det fanns väl inte så särskilt mycket att välja på, men en ros och några sockerblommor fick vi med oss hem i alla fall. Passade även på att handla lite på Kvantum.

När vi kom tillbaka till Märsta så stannade vi till på centrum. Handlade några småsaker på ÖoB samt gick en sväng på biblioteket. Lämnade tillbaka ett par böcker och lånade några nya. Åkte sen hem och åt lunch och förberedde inför kalaset.

Vid halv tre kom det lite kalasgäster. Johanna och hennes mamma, Elin och hennes mamma och lillebror samt Max med mamma och lillasyster. Skoj! Mathilda fick ännu mer fina saker. En docka med smink till, en stor låda med blandade pärlor samt en smyckesväska. Tjejerna tog på sig Mathildas prinsessklänningar och sminkade sig urfint... :)

Sen fikade vi och efter det tittade barnen lite på film medans mammorna fikade vidare!

Nu i kväll så har jag mest stått i köket. Tog hand om disken från kalaset, bakat två omgångar bröd och fixat tårtbottnarna. Mathilda satt och gjorde halsband under tiden.

Avslutar med ett par bilder på tuffingen som är ute och går!

Inga kommentarer: