söndag, juli 22, 2007

Söndag

I dag försökte vi störa Micke så lite som möjligt i hans arbete med panelbytet. I stället gick vi hem till mamma & pappa en stund och störde dem i deras redskapsbo-byggande.. Schysst va?!

Efter en stund hos dem så gick vi hemåt igen. Det var dax för lunch och middagsvila för Melker. Mathilda spelade lite data under Melkers sömn. När han vaknade så stack vi i väg till Sigtuna.

Vi gjorde ett nytt försök med golfen, och i dag gick det bättre. Barnen fick varsin klubba och gick sen runt banan och spelade lite halvdant... Efter fjorton banor var Mathilda nöjd och vi kunde lämna in klubborna och gå vidare.

Vi gick till Våfflan och köpte varsin glass, gick sen ut på kajen och tittade på båtar medan vi åt glassen. Gjorde misstaget att köpa Spiderman glass som man blev alldeles blå av... Fy vilken sörja!

När glassarna var uppätna vände vi tillbaka till bilen. Hoppade in i bilen och åkte till mysiga Munkholmsbadet. Skulle försöka bada med två barn, men det var inte det lättaste. Melker ville stanna i lekparken och Mathilda ville bada... Mathilda lyckades i alla fall få bada en liten stund, då jag hade Melker i famnen. Jag kom bara halvvägs i, sen ville Melker upp igen. Vi var inte där så länge, för vi skulle hem till mamma & pappa och äta middag. Trevligt!

Inga kommentarer: