söndag, augusti 30, 2009

Ännu en vecka...

.. och jobbet känns segt!

Kan säkert ha lite att göra med att vi för tillfället är chefslösa och inte vet vad som kommer hända med oss... man går lite på sparlåga så..


I måndags åkte jag direkt till Kanonkullen för styrelsemöte efter jobbet. Efter mötet åkte jag hem till mamma, som var ensam hemma då pappa var i Holland, och drack lite te med henne. Mysigt!


I tisdags morse åkte jag och tog några cacher innan jobbet. Gick en mysig promenad runt Lötsjön och tog en cache där, och sen blev det en till på väg till jobbet, spjutkastaren, och sen blev det visst en på vägen hem oxå - Tanka II.


På kvällen var Micke borta med jobbet, och då kom mamma hit och åt middag med oss. Hann med en stund i lekparken oxå innan det var dax för nattning.


I onsdags så åkte jag och letade några cacher efter jobbet, tre stycken tog jag. Riksträdet Sundbyberg, Golfängarna och Storskogen. Efter den lilla cachingrundan åkte jag till Kista centrum där jag mötte upp Veronica. Vi gick och tittade lite i affärer, åt god mat och gick på bio. Sommaren med Göran såg vi. Den gillade jag... En härlig film med många härliga skratt var det! Såg reklam för Bröllopsfotografen. Den måste jag bara se.. Av Ulf Malmros och skådidarna verkade vara samma gäng som i en av mina favvisar Smala Sussie. Kul...

I torsdags hade jag en aggressiv morgon. Vi har ju testat med Hemfrid ett tag nu, och inte varit så vidare värst nöjda. På onsdagen skulle vi få städning... men när Micke och barnen kom hem så hade ingen varit där och städat.. Jag skrev ett långt mail och tog upp varenda liten punkt jag var missnöjd med, och bad dem avsluta vårt avtal omg. Hade skrivit på ett tremånadersavtal, men det hade jag ingen lust att fullfölja.

Räknade med lite knorrande, men dom avslutade det utan omsvep. Skönt! Synd att det inte funkade, men nu har vi prövat i alla fall..

På torsdagskvällen la jag och Mathilda ut vår första cache, Kanonkullen. Superkul!
Redan första dagen var det fem stycken som loggade den.. Hi hi!

Snacka om att vi blivit bitna av det här nu.. så det kan gå!

I fredags jobbade jag hemma. Himla skönt! Passade på att åka och handla lite och åka till biblioteket och lämna på lite böcker. Lånade även ett gäng böcker om hembygden. Himla kul att se gamla bilder - och planera var man ska lägga ut cacher...

I lördags åkte Micke & Melker först på simskola. Det gick toppenbra!
När dom kom hem åt vi lunch innan vi åkte ner mot Nyköping.

I Nyköping gick vi ett varv och cachade. Fem cacher tog vi; Gert Fredriksson, Tovastugan,
Nils Oscar, Allhelgona kyrka och Hamnen. Sen gick vi till Rökeriet och köpte rökta räkor, aioli och rökt makrill. Hade fått tips från Moa...

Åkte sen upp till Åsa & Thomas i Nävekvarn. Det vankades kräftskiva! Även Tobias, Cattis & Samuel och Marianne, Sebastian & Tiger var där. Jättetrevligt att samlas allihopa igen!
Vi fick en mycket trevlig kväll, trots att jag var toktrött.. Måste ordna upp min sömn.. Sover alldeles för lite..

Vi och Marianne, Sebastian & Tiger sov kvar. Så det blev storfrukost på söndagen. Sen stanande vi väl kvar till elva ungefär.

På vägen hem tog Micke & Melker cachen vi misslycakdes med sist, TVM's Riksting. Nu gick det bättre!

Sen åkte vi till Thomas butik och handlade mat och avslutningsvis åkte vi till Max och åt mat innan vi körde hemåt.

På kvällen var Mathilda & jag på simskola. Jag inser att Mathilda simmar bättre än jag trodde, så simskolan kanske är lite meningslös - men att finslipa på tekniken kan ju aldrig vara fel.


Barnen dansade på scenen vid Tovastugan


Micke utanför Nils Oscars bryggeri


Mathilda utanför samma bryggeri...


... och Melker på samma ställe


Tittar ut över ån.. eller nåt...


Mathilda skulle titta på stjärnor..


Melker har fotat Micke efter att ha tagit den åtråvärda cachen...


Tummarna upp!


Caching pågår...

1 kommentar:

josse sa...

Kul med allt cachande - ni är i ert esse nu! Vi testade hemfrid för några år sen. städningen var halvkass och det hela slutade med att städerskan stal våra guldsmycken, lämnade in dom på pantbanken där hon aldrig hämtade ut dom så dom smältes ner. Hon hade stulit från alla hon städade hos, hamnade i fängelse i 1 år. Hemfrid - skitföretag!