lördag, augusti 08, 2009

Trevliga dagar... för det mesta i alla fall :)

I onsdags fick jag och barnen besök av kusin Å med barn. Innan dom kom hit var jag och barnen ute i skogen en sväng och plockade blåbär. Finns hur mycket blåbär som helst här i närheten. Synd bara att det tar sån tid att plocka..

På eftermiddagen gick vi upp till mamma och pappa. Där badade och fikade vi :)
När vi kom hem igen var det dags att börja med maten inför kvällens spontana grillfest. Hade lite hastigt och lustigt bjudit in Marianne & Tiger och Veronica & Jocke med barnen. Himla kul när man lyckas få ihop det så där spontant..

Vi hade en jättetrevlig kväll, och barnen hade urkul tillsammans. Det blev väldigt sent.. men det var det värt.. i alla fall då..

På torsdagen kunde man väl känna att det hade varit en trevligare dag om barnen kommit i säng tidigare.. Det var mycket tjafs och konflikter.. Dessutom var det snorvarmt, och det är ju trevligt, men just denna dag bidrog det bara till att alla var helt slut..

Vi åkte en sväng till Sigtuna för att äta glass på Våfflan. Sen blev det en runda minigolf. Vi gav väl upp efter tio banor eller nåt..

På kvällen försökte jag få barnen i säng tidigt. Det gick sådär... som vanligt :)

I går var jag och barnen och handlade. Först var vi på Plantagen och köpte lite nya blommor, och nya dynor till utemöblerna. 70% rabatt.. Vilket kap :). Efter det handlade vi mat på Maxi, svettigt.

När vi handlat klart åkte vi hem till mamma & pappa för att äta lunch och bada lite. Trevligt!
När vi kom hem fick vi besök av grannarna en stund. Trevligt det med!

Sen blev det en relativt tidig kväll till slut :)

Inga kommentarer: