måndag, juni 15, 2015

Florida dag 4 - Universal

I dag gick vi upp tidigt. Bor man på Universals hotell så har man tillträde till parken en timme i förväg... Innan dess skulle vi få i oss frukost och checka ut... 

När vi var på väg att lämna hotellet då sprang vi på Familjen Johansson och kunde bestämma mötesplats med dem. Roligt!

Vi åkte i förväg till parken och gick direkt till Starbucks där vi köpte varsin frukostmacka. Sammanstrålade med Johanssons och gick mot Harry Potter-världen. Där skulle vi börja med att åka den nya åkturen - Escape from Gringott. Den var grym!

Melker & Victor i Diagon Alley

Hogsmeade

Åkte tåget över till den andra parken där vi träffade mamma & pappa. Klockan var bara strax efter nio och det var redan supervarmt. Nu hade vi tio olika viljor... Så det blev svårt att hålla ihop. Mathilda & Micke åkte "Harry Potter and the forbidden journey" medan Melker åkte "Flight of the hippogriph" en gång. Robin & Victor gick till Jurassic Park och jag och Melker gick dit strax efter. Melker och jag åkte "Pterandon flyers" Läskigt med den höjden... Phew!

På väg in i Jurassic Park

Sen åkte Melker, Victor & jag "Jurassic Park River Adventure" Den var häftig! Blev lagom blöt :)

De andra kom efter en stund och så åkte vi en gång till. Gick och åt efter det. En fryst kycklingtortilla... Inte gott!

Lunch med pappa, mamma & Mathilda. De andra åt pizza på ett annat ställe.

Sen gick vi vidare till Marvel där ett gäng åkte Spiderman. Sen åkte det andra gänget... Vi delade lite på expresspassen..Efter det skiljdes vi åt. Pappa & Micke åkte Hulken och efter det åkte mamma & pappa hemåt. Vi fick vidare en stund och åkte sen över i den andra parken för Mathilda ville handla och Micke & Melker ville åka Transformers en gång till.


Fikapaus

Ny Slytherin-jacka


En julhatt kanske?


I dag ångrar jag att jag inte köpte en julkula...

Runt fem var vi nöjda och lämnade parken. Hade bilen och väskorna kvar vid hotellet, så vi gick dit. Hade även lovat Melker att han skulle få bada lite med Victor innan vi åkte tillbaka till huset.


Hej Då Universal - Melker med blöt handduk över huvudet...På väg tillbaka till hotellet

När de badat en stund åkte vi till huset. Mamma & pappa hade fixat middag. Lyxigt! Badade på kvällen. Skönt!

Kompisbad

Melker i rutschkanan

Inga kommentarer: