lördag, december 27, 2008

Ensam hemma....

Micke och barnen har nyss lämnat hemmet.. Dom ska åka till Spårvägsmuséet och tanken är att jag ska ägna dagen åt arbete... Låter föga lockande - men jag måste! Jag hann ju inte klart innan jullovet...

Skulle mycket hellre ägnat dagen åt att sitta vid datan och fixa sånt som jag aldrig hinner... läsa lite i boken jag påbörjade i går, Skumtimmen av Johan Theorin... Skulle även vilja städa lite. Hur dumt det än kan låta att man VILL städa... Men tänk att få njuta lite av att slippa se röran i ett par timmar... För rörigt blir det när man är ledig i ett par dagar. I morgon får vi dessutom gäster, men dom får nog helt enkelt leva med att det är stökigt, rörigt och skitigt här hemma.. Så får det bli!

Nu ska jag messa Marianne och meddela att vi ska gå på Marit Bergman i april... Hade missat att hon skulle ut och spela i vår, men det var ju lugnt. Vet inte när biljetterna släpptes - men jag fick finfina biljetter på första raden. Rival.. mysigt!

Så, nu ropar planogrammen på mig... Ska jag låtsas inte höra?

2 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Hej! Kikar in och önskar god forsättning på julen. Jag känner igen mig SÅ i din beskrivning av julafton. Stress, stress och julklappshets. Petande i maten. Föräntan som gav migrän åt bonussonen hela dagen. Jag bara känner mig såå less på julen, nästa år vill jag fly till en fjällstuga mitt ute i nowhere och bara vara!
Tyckte du kentlåten var bra? Jag tyckte inte det... lät lite Tomas Ledin eller så... men man blir ju glad ändå för en ny låt.
Kram kram! Hoppas du får mycket fixat på din lediga dag.

Sandra sa...

Tack Camilla!
Ja.. en fjällstuga skulle oxå vara ett fint alternativ til nästa år...

Jo, jag gillade låten - även om den var lite klämkäck kanske?! Jag är så kent-skadad att jag gillar allt dom ger ut :) Är kär i Jockes röst...

Ja, det blev en bra dag i dag! Härligt!

*kram*