onsdag, december 31, 2008

Nyårsafton

Micke var och jobbade på förmiddagen, så jag och barnen vaknade själva återigen. Det blev en lugn förmiddag hemma.

Micke kom hem vid tolv, och då gjorde jag mig klar och stack iväg till Sandra, Nicklas & Max en stund. Mysigt att komma i väg själv!

Jag var där i ett par timmar, fikade och pratade. Härligt!
Vid fyra åkte jag hemåt.

Runt sex började vårt nyårsfirande. Det var bara vi i familjen här hemma.
Vi åt förrätt, toast med räkor, ägg, avocado och majonnäs. Sen blev det lite blandad varmrätt. Oxfilé/fläskfilé/kycklingfilé med potatisgratäng och sallad. Jag drack knappt ett glas vin... Vilka partyprissar vi är :)

Efter maten så gick vi ut på en kort promenad i området. Kollade in alla raketer som sköts upp. Det var rätt mycket fyrverkerier runt omkring trots att klockan bara var åtta.

När vi kom in igen tittade vi på Wall-E och fikade. Sen var det dax för Melker att sova... Han var helt slut och fixade inte att vara vaken till tolvslaget.

Mathilda höll sig vaken, även om det var segt precis innan tolv. Men när tolvslaget äntligen kom så stod hon i sitt rum och tittade lyckligt på alla raketer. Öppnade fönstrer och skrek Gott Nytt År till grannarna och blåste i partytutan :) Hon var hur nöjd som helst...

Det pangade rätt bra, men Melker sov som en stock. Det blev inte lugnt förrän vid halv ett ungefär, och då la jag och Mathilda oss i vår säng. Läste en stund innan vi släckte.

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: