fredag, december 31, 2010

Karlsson på taket

I söndags kväll fick barnen sin sista julklapp av oss, biljetter till Karlsson på taket till dagen efter. Dom blev överlyckliga båda två, jättekul!!

Strax efter tio i måndags åkte vi in till Stockholm. Var lite tidiga, så vi gick en stund på Buttericks först. Sen gick vi och åt lunch på MAX innan det var dags att gå till Oscars där teatern skulle spelas.

Vi hade urbra platser, satt på femte bänk på parketten så vi såg hur bra som helst. Teatern var skitbra helt enkelt - Markoolio ÄR Karlsson på taket helt enkelt.. Han är grym!

Det var teaterpremiär för Melker och han gillade det! Han skrattade högt många gånger.. en liten stund precis innan pausen satt han och vred på sig och konstaterade att det höll på länge, men det gick bra ändå!

Karlsson på taket flyger ju förståss, och det var riktigt coolt när han flög ut över publikhavet. Precis över oss så åkte han ner lite och jag kunde "high-five'a" Markoolio.. Lite roligt :)


Hursomhelst - vi var jättenöjda och glada när vi åkte hemåt!
Tyvärr hade det hänt en olycka på E4'an så vi åkte en liten omväg för att slippa bli ståendes.. men det tog nära 1,5 timma att åka hem. Det var lite surt förståss..

Det var den dagen det!

Inga kommentarer: