måndag, juni 22, 2015

Florida dag 10 - Key Largo

Frukostbuffé på hotellet, men ändå skulle man invänta servitör som kom med dryck. Vi fick vänta en bra stund på att någon skulle komma och servera thé.

Frukostbuffén var gratis, men ändå förväntades minst 9 dollar i dricks. Störande! Jag hade glömt det här sen sist, att dricks förväntas överallt... det är svårt när man inte är van..

Vi badade en stund innan vi packade ihop och lämnade hotellet.

När vi checkade ut så ville dom ha 20 dollar extra i resortavgift. Det avsåg wifi på rummet, vatten på rummet och shuttlebuss. Då fick jag nog... Wifi funkade knappt på rummet, något vatten fick vi inte - och hur det var med shuttlebussen har jag redan skrivit. Så tack och lov slapp jag betala denna. 

Satt på parkeringen och åt upp våra Key Lime Pie innan vi lämnade Key West. Goda!

Vi hade pratat om att göra ett badstopp på vägen ner mot Key Largo, men hittade inget bra ställe. Plus att det började regna lite, så det blev att vi körde direkt ner i stället.

En av de gamla broarna mellan Key West & Key Largo

När vi kom fram till hotellet så var inte vårt rum klart, men mammas & pappas var klart, så vi la in våra väskor där.

Det fanns ingen restaurang på hotellet, men micro & kylskåp på rummet, så mamma & pappa & jag åkte till Publix och handlade lite mat till både lunch och middag.

Resten av dagen & kvällen tillbringades på hotellet. Hotellet var ganska litet och mysigt - och som ett helt zoo. Det fanns flera vilda leguaner, tvättbjörnar, sjökor som simmade i kanalen, fåglar och ekorrar...

Det fanns även en liten konstgjord strandremsa. Därifrån såg vi en underbar solnedgång... 

2 kommentarer:

Sabina sa...

Waaaaooooow vilken solnedgång. Vackert. Mathilda ser härligt relaxad ut. Värsta myset. Dock liiiite läskigt med alla djur. 😱😱 inte min grej.

Kraaaam

Sandra sa...

Det var lovely... nä, djuren var söta :)
Det var vårt eget fel med nafsaren.. vi lockade ju dit den...

Kram!